Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
problema dėl pc garso
IMaGine:
Sveiki, taigi turiu tokia gan dažna man pasitaikančia problema, būna tokiu diena kai įjungiu pc ir nėra garso, nuėjus į garso parametrus rodo kad nėra garso įrenginių, perkrovus/išjungus ir vėl įjungus kompiuteri nieko nepasikeičia, laida einanti į kompiuteri ištraukus ir vėl įkišus taip pat nieko nevyksta. Gal ką patarsit ?
esnyper:
O kada pradeda veikt? Ka padarai? Siaip panasu, kad driveriai grybauja... Bet gali but ir pacios garso plokstes problema, arba netgi motinines. Visu pirma, atsisiusk CCleaner. Pravalyk registra. Toliau siunti Driver Genius ir ziuri, ka jis tau siulo.
Beje, nesi jau naujokas forume, bet uzduodi kalusimu lyg mes butume kokie ekstarsencai ir zinotume koks pas tave kompas, motina, garso plokste...
IMaGine:
Na aš ir pats ieškau būdu kaip išspręsti. Tiesiog paklausia gal kam panaši bėda buvo nutikusi ;D
esnyper:
Tai taip iseina, kad pagalbos nereikia? ;D Na tokiu bajeriu buna tik tadai, kai senam pc perinstaliavus WinXP su full format visi drauiveriai dingdavo :) Na bet pas tave speju, kad kompas naujesnis negu mano senukas, kuriam jau 10 metu! Rinktas is daliu ir nei karto nebuvo sugedes :) Tevam vis dar tinka, na o man jau nelabai :) Po ilgu mano protestavimu pagaliau buvo nupirktas laptopas ;D
IMaGine:
Senukas pasmane ;D Nedinozauras bet vistiek...
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją