Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Interneto greitis

(1/4) > >>

smiriukas:
Taigi, pasikeičiau internetą ir greitis yra ne visas šiuo metu mano kompe. Prijungus prie kabelio greitis toks, koks turi būt, o jeigu paleidžiu per Wlan, tai tik 2.0mb/s. Kaip padaryt, kad ir per Wlan būtų greitis normalus? Internetas Teo šviesolaidinis.

ferrariukas:
Kiek supratau per uTP kabelį į tinklo plokštę greitis normalus? O WLAN per ką jungi? Patiškęs aš šiandien, nelabai gaudaus  ;D

Wyshniukas:
WLAN - tikriausiai kalbam kad wireless. Gal plokštė nepalaiko G standarto, tai A ar B mažesni greičiai būna visada.

ferrariukas:
Nu panašiai aš ir pagalvojau, jei pas jį IEEE 802.11b protokolą palaiko, tai max greitis 11Mbit/s, Tai gautus apie 1,4MB/s.

esnyper:
Smiriukai, cia viskas yra gerai :) Pas mane sujungta:
Routeris: D-Link DIR-300, per kabeli senas pc, ir per wlan laptopas. Max greitis laptope 3MB/s. dazniausia 2,5MB/s. O jei i laptopa ikisi kabeli, be royuterio tai ir iki 80MB/s uzkyla :) Paprasciausia pas tave routeris, laptopas ar baudu nepalaiko G standarto :) Dazniausia laptopose buna b satndarto :) Ir kaip ferrariukas sake kazkada cia man, tai sitas routeris dirba mikrobangu krosneles dazniu :D Atgyvenus technologija :)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją