mobiles.lt

Autorius Tema: OS Recovery particijos sukūrimas, bandėt kas?  (Skaityta 3549 kartus)

• Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7496 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
OS Recovery particijos sukūrimas, bandėt kas?
« Įrašytas: Balandžio 25, 2010, 23:29 »
Tikriausiai čia visiems yra aktuali tema, kad OS perrašymas užtrunka kaip minimum kelias valandas ir dar vėliau kelias dienas konfiguravimo pilnai veikti kaip turėjo būti. Man realiai tai malonumas, bet kai yra "klientų" sąrašas, nešančių vos ne kas kelis mėnesius vis tą patį kompiuterį taisymui...jau iki gyvo kaulo būna.
Dauguma nešiojamų/stacionarių būna su paslėpta atkūrimo particija. Palengvina darbą aišku kai ji egzistuoja, bet man iškilo mintis, kodėl nesukūrus tokios pačiam palengvinančios gyvenimą particijos kiekvienam atkeliaujančiam kompiuteriui kur jos nėra. Gal kas esat susidūrę ir bandę daryt? Daryti atvaizdų ir laikyti juos pas save nėra galimybės, xTB HDD'ų tada reikėtų, o ir greitu laiku tinklas bus plėtojamas kitokiais polėkiais.
  • iPhone 8 256GB

Neprisijungęs ferrariukas

Moderatorius
*
Įrašai: 192 | Karma: +5/-1 | Lytis: Vyras
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus ferrariukas
Marius |
Ats.: OS Recovery particijos sukūrimas, bandėt kas?
« Atsakymas #1 Įrašytas: Balandžio 26, 2010, 08:36 »
Blyn, laiko neperdaugiausiai turiu, į paskaitą reikia :D Esu su kolega seniau bandęs klonuoti, gan geras dalykas, labai greitai gali apsisukti, tarkim turi aptarnauti įmonę, joje kokie 20 identiškų pc. Pasijungi HDD, su OS, draivais ir programomis supustomis. Ir darai galima sakyti copy and paste. Žinau apie tuos recovery loginius diskus, daug vietos nereikalauja, kažkaip tik neteko bandyti. Maloniau yra per nauja viską supusti. Šiaip realiai jei turi kokį atliekama 2TB diską, tai nėra didelių problemų, manau galima susikataloguot viską, saugoti. Nebent į savaitę kokių 10 PC buna. Bet kažkaip nėra pas mane tokio srauto, kad reikėtu kaupti viską. Ir OS dabar kai įrašinėju, naudoju visada botinius USB, sutaupo gan nemažai laiko. Laiko kaip bus, aprašysiu smulkiau, kaip ką daryti. Dabar kilo mintis dar kada aprašyti kaip sukurti win OS botinius USB :)
  • +37063954103
Rašau diplominį...

• Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7496 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: OS Recovery particijos sukūrimas, bandėt kas?
« Atsakymas #2 Įrašytas: Balandžio 26, 2010, 20:41 »
Klonavimas būtų gerai, pas mus darbe taip daro, bet ne šiuo atveju, kai kiekvieną kartą yra skirtinga situacija. Man tiesiog įdomu, kaip sakykim Dell koks su Ghost integruotu padaro particiją ir t.t. Kaip jau sakiau, kopijų laikyti nenoriu, nes visi HDD ką turiu, bus į NAS kišami greitu laiku.
  • iPhone 8 256GB