Dekui chebra, kurie gyriat mane
Tikrai galit cia mestelt nuorodu su kokiais vertais demesio telefonais. Tik siuo momentu vis dairausi, kuo pigiau
nes tokiam uzsiemimui palaikyti reikia finansiniu iplauku.
Planuoju daryt issivalyma nereikalingu modeliu, bet dar neapsisprendziu (gal tik tu kuriu daug vnt turiu). Ir gasdina tai, kad tokiu pinigu kaip kad as seniau mokejau, tikrai gali nepavykt atgaut
nes nuo to ir prasidejo mano kolekcija... "ai uz sita daug mokejau, o dabar nieko negausiu, tai dedu i stalciu..." paskui i dezute, paskui i deze, paskui i kita deze ir va taip gyvenu
dar man idomu koks radiacijos kiekis pas mane kambary
nes visi sneka kad ten jie spinduliuoja kazka.
kad nebutu sausas postas, tai vel paveiksliuku:
broliai saunuoliai 3510
eile 8310. tas apipeckintu ekranu turi defektu - sim laikiklis ir ijungimo mygtukas.
7210 ir pora 7250 su i nera.
o cia draugas is USA, pas mus tai butu 3510i, o ten 6010.
Laukiu nuomoniu
galit diskutuot, nes forumui reiktu veiksmo ir tokiose temose
Įrašyta: Vasaris 09, 2011, 19:19
Siandien mieste einu pro MTTC salona ir netyciom uzmeciau aki i vitrina, o ten is uz vitrinos styro begale antenu telefonu. Wtf? galvoju gal pardavineja vis dar
tai uzejau pasidairyt, tai galiu pasakyt kad tikrai grazu ir smagu buvo ziuret. Prideta ivairiausiu ir Nokia ir Siemens ir Motorola, tikrai vertu demesio. Dar nemazai geru ten truko, bet visi telefonai su aprasymais, tvarkingi. tai taip speju kad ir man kazka reiks daryt