Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Kokius linux pasirinkti?

<< < (3/3)

KT819GM:
:) ubuntu veikia super, ir beje ji is dalies finansuojama, todel negalima teigti kad vien entuziastu projektas. As visai nesenai atradau virtualizacija (pradejau ja naudoti darbui) ir dabar pas mane ant vieno pc sukasi 1x ubuntu + 3x winxp ;)

p.s. dar ir tebezaidziu uni2 :)

esnyper:

--- Citata iš: KT819GM  Vasario 17, 2010, 20:04 ---:) ubuntu veikia super, ir beje ji is dalies finansuojama, todel negalima teigti kad vien entuziastu projektas. As visai nesenai atradau virtualizacija (pradejau ja naudoti darbui) ir dabar pas mane ant vieno pc sukasi 1x ubuntu + 3x winxp ;)

p.s. dar ir tebezaidziu uni2 :)

--- Baigti citatą ---

Nafik 3x winxp? Nelabai suprantu kam to reik ;)

Keistas zmogus esi jei losi dar uni2 :D as is ten isnesiau mesas kai zaideju skaicius pasieke 500 berods. Speju dabar ir 100 nebera :D Dar kokiam serve losi?

KT819GM:
3x winxp = keletas izoliuotu viena nuo kitos programu. Draiveriai 'nesipjauna' stabiliai veikia ir t.t. Pvz UST-Pro2 izoliuota nuo visu kitu ;) Vieni win luzta kiti veikia (nors tiesa pasakius nepamenu tokio ivykio jau) ir galu gale reikia isnaudoti 4 branduoliu cpu, kad be darbo nesedetu.

O uni2 man patinka nes per daug laiko nereikia skirt, jei kas ivyksta - tai nebent rimto, jokiu kvailu ferminimu ataskaitu ar panasiai. DE serve zaidziau iki kol neperdare i andromedos stiliu, atsirado daug klaidu, paradau visas valtis kai laivai gryzo 2x anksciau nei turejo gryzti tai dabar ant (V) ten. Siaip per daug darbo kad dar zaidimui laiko skirt :)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją