Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Kokius linux pasirinkti?

(1/3) > >>

esnyper:
Uzejo noras pabandyti linux. Kokia versija rinktis, zmogui kuris pirma karta bando linuxus, bet nera visiskai zalias su kompais (moka naudotis Google) :D

Kokia butu jusu asmeniniai patarimai del linuxu?

Wyshniukas:
Ubuntu patys populiariausi pradžiai bent jau mano žiniomis.

esnyper:

--- Citata iš: Wyshniukas  Vasario 15, 2010, 12:56 ---Ubuntu patys populiariausi pradžiai bent jau mano žiniomis.

--- Baigti citatą ---

Is kur galima juos gauti? Jei nesunku, gal galit numest linka i instrukcija kaip juos suinstaliuoti.

Kuri rinktis?

Failas:ubuntu-9.10-alternate-amd64.iso

Failas:ubuntu-9.10-alternate-i386.iso

Failas:ubuntu-9.10-desktop-amd64.iso

Failas:ubuntu-9.10-desktop-i386.iso

Failas:ubuntu-9.10-server-amd64.iso

Failas:ubuntu-9.10-server-i386.iso

Pas mane laptopas HP Compaq 6715b.

Wyshniukas:

--- Citata iš: esnyper  Vasario 15, 2010, 13:08 ---Jei nesunku, gal galit numest linka i instrukcija kaip juos suinstaliuoti.
Kuri rinktis?

--- Baigti citatą ---

Tiesiog paleisk instaliaciją ir žiūrėk kas joje prašoma. Procesas panašus į Windows įrašymą.  Beto, pats minėjai kad moki Google naudotis, tai iš kur čia dar klausimai kyla? Negali įvesti "how to install ubuntu" ar "ubuntu instaliacija" (trečia nuoroda nuo viršaus)??

esnyper:

--- Citata iš: Wyshniukas  Vasario 15, 2010, 13:24 ---
--- Citata iš: esnyper  Vasario 15, 2010, 13:08 ---Jei nesunku, gal galit numest linka i instrukcija kaip juos suinstaliuoti.
Kuri rinktis?

--- Baigti citatą ---

Tiesiog paleisk instaliaciją ir žiūrėk kas joje prašoma. Procesas panašus į Windows įrašymą.  Beto, pats minėjai kad moki Google naudotis, tai iš kur čia dar klausimai kyla? Negali įvesti "how to install ubuntu" ar "ubuntu instaliacija" (trečia nuoroda nuo viršaus)??

--- Baigti citatą ---

Kodel i386? Pas mane amd procas, kartai kitos versijos nereikia rintktis??? Ieskojau as googlei, bet nepriejau as iki 3 nuorodos :D Uzstrigau 1oje :)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją