Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
Kokius linux pasirinkti?
esnyper:
Uzejo noras pabandyti linux. Kokia versija rinktis, zmogui kuris pirma karta bando linuxus, bet nera visiskai zalias su kompais (moka naudotis Google) :D
Kokia butu jusu asmeniniai patarimai del linuxu?
Wyshniukas:
Ubuntu patys populiariausi pradžiai bent jau mano žiniomis.
esnyper:
--- Citata iš: Wyshniukas Vasario 15, 2010, 12:56 ---Ubuntu patys populiariausi pradžiai bent jau mano žiniomis.
--- Baigti citatą ---
Is kur galima juos gauti? Jei nesunku, gal galit numest linka i instrukcija kaip juos suinstaliuoti.
Kuri rinktis?
Failas:ubuntu-9.10-alternate-amd64.iso
Failas:ubuntu-9.10-alternate-i386.iso
Failas:ubuntu-9.10-desktop-amd64.iso
Failas:ubuntu-9.10-desktop-i386.iso
Failas:ubuntu-9.10-server-amd64.iso
Failas:ubuntu-9.10-server-i386.iso
Pas mane laptopas HP Compaq 6715b.
Wyshniukas:
--- Citata iš: esnyper Vasario 15, 2010, 13:08 ---Jei nesunku, gal galit numest linka i instrukcija kaip juos suinstaliuoti.
Kuri rinktis?
--- Baigti citatą ---
Tiesiog paleisk instaliaciją ir žiūrėk kas joje prašoma. Procesas panašus į Windows įrašymą. Beto, pats minėjai kad moki Google naudotis, tai iš kur čia dar klausimai kyla? Negali įvesti "how to install ubuntu" ar "ubuntu instaliacija" (trečia nuoroda nuo viršaus)??
esnyper:
--- Citata iš: Wyshniukas Vasario 15, 2010, 13:24 ---
--- Citata iš: esnyper Vasario 15, 2010, 13:08 ---Jei nesunku, gal galit numest linka i instrukcija kaip juos suinstaliuoti.
Kuri rinktis?
--- Baigti citatą ---
Tiesiog paleisk instaliaciją ir žiūrėk kas joje prašoma. Procesas panašus į Windows įrašymą. Beto, pats minėjai kad moki Google naudotis, tai iš kur čia dar klausimai kyla? Negali įvesti "how to install ubuntu" ar "ubuntu instaliacija" (trečia nuoroda nuo viršaus)??
--- Baigti citatą ---
Kodel i386? Pas mane amd procas, kartai kitos versijos nereikia rintktis??? Ieskojau as googlei, bet nepriejau as iki 3 nuorodos :D Uzstrigau 1oje :)
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją