Pats turejas daug sinbianu ir mates ir girdejas pvz n97 daug nepatogumu sukele. O as tai tikrai iPhono nekeisciau i toki rageli.. Tiesiog prilipo
Na jei jau pats pradėjai šiuos modelius lygint.. Tikrai n97 net negali prilygti iphone galingumui. Skirtingi aparatai, iPhone tokie galingi, kad gali su juo 3-4h naršyti naudodamas Wi-Fi. Kai tuo tarpu su nokia N97 3-4 dienas Taip, iphone 3g hardware geresnė, bet daugeliu aspektų lėčiau veikia nei S60 V5 , o dar obuolio tos lėtapėdiškos fade animacijos.. Pažiūrėk kokios rezoliucijos video itelefonas gali atidaryt, o n97 atkuria DVD 720px be lago.
turejau abu modelius, n97 nepatogu internete narsyti ir tikrai letesnis uz iphone 3g, su 3g vienas malonumas narsyti, o kol n97 atidaro puslapy, kitus is vis kol ''suvirskina''. kas liecia video tai man iphone labiau patiko, aisku reikia papioldomu programu ( turiu netbooka, tad telefone video neziuriu ) OS net nera ka lyginti, iphone man zymiai geriau, symbian OS mane jau uzkniso viskas tas pats per ta pati, GPS n97 dar toli grazu iki iphono greitumo, muzikos neklausau, bet iphone man labiau patiko, beje n97 labai uzkniso kad turi ant visko po pora kartu spaudyti, ne toks jautrus ekranas kaip iphone. kameros nenaudojau labai, bet n97 tikrai geresne, tai n97 tik vienu ir pranasesnis uz iphone, man apskritai apple dizainas ir OS yra pasaka
as nenoriu diskutuot, kas yra geriau tik zmogui sakau, nes esu abu turejes ir pilnai isnagrinejes abu telefonus nuo a iki z ..