o kad to kodo nekeičiant nėra kitos galimybės ? nenoriu prarast garantijos
Citata iš: Grieblis Vasario 09, 2010, 21:46o kad to kodo nekeičiant nėra kitos galimybės ? nenoriu prarast garantijos Kokios garantijos??? Kur telefona pirkai, jei product kodas ne lietuviskas? (patikek, itariu atveztini pirkai, o ju pardavejams tas product kodas giliai giliai po...). Na, bet jei nori- persirasinek softa su Phoenix arba JAF, naudokis forumo paieska.
Citata iš: shrekas Vasario 09, 2010, 23:26Citata iš: Grieblis Vasario 09, 2010, 21:46o kad to kodo nekeičiant nėra kitos galimybės ? nenoriu prarast garantijos Kokios garantijos??? Kur telefona pirkai, jei product kodas ne lietuviskas? (patikek, itariu atveztini pirkai, o ju pardavejams tas product kodas giliai giliai po...). Na, bet jei nori- persirasinek softa su Phoenix arba JAF, naudokis forumo paieska.o jei keičiu ta koda tai o kaip man ta lietuviu kalba isirasyt ? reik kaškokio failo ? ar nieko ?
pirkau turguje. buvo lietuviškas bet kai softa perašiau y 10.10v tai ir pasikeitė.
Citata iš: Grieblis Vasario 11, 2010, 21:13pirkau turguje. buvo lietuviškas bet kai softa perašiau y 10.10v tai ir pasikeitė.Todel kad su atveztiniais telefonais praktiskai nieks nezaidzia kad keisti visiems product code, ir updeitinant tau irase softa pagal sena product.
Kazkur cia buvo gidas kaip su Phoenix persirasyti programa, isidetu ir LT kalba ir Product Code pasikeistu i toki kokio reikia.
ieškojau per paieška tai nieko panašaus neradau
Citata iš: Grieblis Vasario 11, 2010, 22:03ieškojau per paieška tai nieko panašaus neradau 20sek ir radau kaip pasikeisti Product code su JAF... Ieskot irgi reik moket http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,11357.msg77471/topicseen.html#msg77471
Radau aš jau senei šita bet kad man to JAF PKEY Emulator v5.0 neparsiunčia bandžiau ir iš kitur nieko
Citata iš: Grieblis Vasario 12, 2010, 18:47Radau aš jau senei šita bet kad man to JAF PKEY Emulator v5.0 neparsiunčia bandžiau ir iš kitur nieko Antivirusinę išjunk ir parsiųs.
Parsiuntė , bet kai nori iš extraktint tai meta "Failas pažeistas" :? gal kas galit per skype atsiust ta cracka? Skype : arliuxx