Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Kompas startuoja labai labai letai..

<< < (2/2)

Wyshniukas:

--- Citata iš: 1525  Sausio 30, 2010, 12:33 ---Kaip nekeciu Windowsu perraisnejimo ant sito pc :D sedi valanda ir po viena vissu draiverisu rasai.. aisku ten visokius restores glaima daryt ir pan.. O kai isirasyciau win 7 reikes man tinklo, vaizdo, garso, wlan, Bluetootho draiverius raisnetis ?

--- Baigti citatą ---

O tai ko tu skubi perrašinėti? Sunku pirma pabandyti apeiti viską neperrašant? :P

esnyper:
Ar tai ar anaip vistiek bus laikas perrasinet. As matau vieninteli minusa win perrasinejim, tai laikas, jis gan daug laiko uzima irasant is naujo visas programas. Be to Win XP SP2 jau yra senoviniai windowsai, jeigu galima taip isireiksti. Dar vienas pliusas jei pasirinksi win 7 tai kai viska suinstaliuosi, turesi visas programas ir nustatymus, paprasciauisia susikursi atkurimo diska. Ir kai kita karta taip atsitiks paprasciausia idesi diska ir atsatysi win, ir tai uztruks apie 15min. Pats isbandziau, viskas veike. Buvau uzsiroves ant virusiuko kur exe failus suryjo, ijungiu pc ziuriu neuzsikrauna, papraso idet diska. Idedu, pc uzsikrauna win susitvarko ir toliau gali dirbti su pc :)

1525:

--- Citata iš: Wyshniukas  Sausio 30, 2010, 12:42 ---
--- Citata iš: 1525  Sausio 30, 2010, 12:33 ---Kaip nekeciu Windowsu perraisnejimo ant sito pc :D sedi valanda ir po viena vissu draiverisu rasai.. aisku ten visokius restores glaima daryt ir pan.. O kai isirasyciau win 7 reikes man tinklo, vaizdo, garso, wlan, Bluetootho draiverius raisnetis ?

--- Baigti citatą ---

O tai ko tu skubi perrašinėti? Sunku pirma pabandyti apeiti viską neperrašant? :P

--- Baigti citatą ---

Praskanuota su tavo duotmis progrmomis, bet vistiek taas pats, nors rado pilna nesmoniu visokiu  :-\

luzhis:
duosiu tau patarima persirasyk windowsus susirasyk draiverius ir su acronis true image home kopija vindowsu pasidaryk ir jej kokius problemos iskyla per 10min windausa atkuri ir toliau laimingai naudojiesi o dabar manau tau belieka tik windows perrasyt...

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją