Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Kiek taisymas maždaug kainuotų Acer laptopo?

<< < (3/4) > >>

Wyshniukas:
esnyper, žiūriu pas tave kitokių pasiūlymų nebūna kaip tik perkelti problemą kitiems. Gal vis dėlto yra geriau pasukti galvą ir pačiam susitvarkyt, aaa?
smiriukas, bandyk išimti vieną RAM kaulą ir įjungti. Kai įjungi, neišleidžia kokių garsų kompiuteris?

smiriukas:
Matai, ne mano kompas, bet sakė sesė, kad vieną ar du kartus buvo, kad jungiant pradėjo pypsėti.. Beje, dabar jau net be akumo neįsijungia, mmm...
Įrašyta: Sausis 07, 2010, 22:06Atsiprašau už flood, bet yra kokių idėjų?

auris69:

--- Citata iš: smiriukas  Sausio 08, 2010, 16:44 ---Matai, ne mano kompas, bet sakė sesė, kad vieną ar du kartus buvo, kad jungiant pradėjo pypsėti.. Beje, dabar jau net be akumo neįsijungia, mmm...
Įrašyta: Sausis 07, 2010, 22:06Atsiprašau už flood, bet yra kokių idėjų?

--- Baigti citatą ---

Draugui tas pats buvo, daznai neisijungdawo, po keliu restartu isijungdawo (kartais 10 ar daugiau reikdavo) nuveze taisyt jis, tai sake kad pravalyt uzteko kruopsciai :) Jis pats vale bet nepakankamai :D

Wyshniukas:
Man labai įdomu ką ten reikia valyti, nes realiai išsiardžius nieko valymui nerastumėt, nebent dulkės, bet jos įsijungimo problemai nelabai gali įtakoti. Kalnas tų nešiojamų išardyta buvo iki gabalėlių pačio rankom.

Bandyk išimti bateriją, atjunk maitinimą, palaikyk 15minučių ir žiūrėk ar įsijungia.
Bandyk išimti vieną RAM'o kaulą ir žiūrėt ar tai įtakoja.
Bandyk prisijungti monitorių ir žiūrėt ar rodo kokį klaidos kodą.
Čia tų variantų daug galima prigalvoti realiai, bet neturint su savim, sunkiau yra.

smiriukas:
Aš tikiu, kad čia tų variantų yra N. Na bandysim Tavo duotus nurodymus daryt. ;)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją