- Labas! – Tariau jai kai susitikom pirmą kartą. Atsakė ji į tai – šypsniu. Supratau, kad susidraugausim. Ji atrodė padori mergina, rūpestinga, švari ir tvarkinga – man patinka tokios.
Labai nustebau ir apsidžiaugiau jos dovana, kurią gavau neužilgo po mūsų pažinties. Tai buvo tikras ODINIS ŠVARKAS! Pirmas mano gyvenime! Jis tiko man kaip nulietas, niekur neveržė ir atrodė be galo tvirtas. Jai jis irgi atrodo patiko, o gal tiksliau – aš jame.
Bėgant laikui mano susižavėjimas Ja tik stiprėjo. Su didžiausiu nekantrumu laukdavau kada paskambins, o kai tai nutikdavo negalėdavau atsigrožėti jos nuostabių skruostų švelnumu, nepakartojamu lūpų išlinkimu, dailiomis baltomis rankomis, kurios mane per kiekvieną pasimatymą glamonėjo… Laukdavau tų akimirkų nesitverdamas savame kailyje ir labai pykdavau ant savęs, tiesiog neapkęsdavau, kai netikėtai išsekdavau ir užmigdavau tų glamonių metu… Bet ji rodos neėmė to į galvą ir nepykdavo ant manęs… Už tai aš ją dar labiau mylėjau.
Negalėdavau atsidžiaugti kai ji vien žvelgdama į mane , iš mano akių išskaitydavo:
“Aš tavęs pasiilgau. Aš noriu pabučiuoti tave. Aš tave myliu.”
Dažniausiai po to ji mane švelniai apkabindavo ir ilgai šnabždėdavo mieliausius ir gražiausius, kada nors mano girdėtus, žodelius tiesiai man į ausį. Niekada to nepamiršiu.
Bet viskas kas gera greitai baigiasi…
Sykį mums bevažiuojant sausakimšame troleibuse aš pajutau kažką aštraus įsiremiant man į nugarą. Nė nespėjus į tai deramai sureaguoti mane čiupo ir ištraukė… Tik akimirkai spėjau pamatyti kažkokio narkomano, išpuvusiais dantimis veidą, o dar po akimirkos buvo grubiai nuplėštas mano odinis švarkas… O po to… Po to aš praradau sąmonę…
Štai taip… Tokia mano istorija. Taip aš netekau tos vienintelės… Dabar esu senas ir niekam nereikalingas, guliu kažkokios nušiurusios stoties parduotuvėlės vitrinoje tarp savo likimo brolių ir seserų – HTC, NEC, Nokia, Motorola…
Nelengva būti telefonu šiais laikais.
Tuo pačiu sveikinu Su Šventėmis, brangieji. Linkiu sulaukti Kalėdų stebuklo ir nešiotis jį su savimi ištisus metus.