Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
I ka verta kreipti demesi perkant naudota pc?
1525:
--- Citata iš: [Gintas] Gruodžio 29, 2009, 23:34 ---Pagooglinau,radau visai patraukliu pasiulimu,perkant nauja pc. Ar dar galioja Lietuvoje,jog valstybe konpensuoja dali pc? Ar siais laikais dar gerai intel dual core 2,7Ghz ir ati radeon hd 4650 1gb vaizdo? Ir kaip pasiziuret ant pc,kokia yra vaizdo korta?
--- Baigti citatą ---
Per destopo properties
[Gintas]:
Dar toks įdomus klausimėlis yra. Yra identiški kompiuteriai,bet pas vieną procas yra AMD Sempron 64 140 2,7 Ghz.Tai vieno branduolio. O pas kitą yra Intel Pentium Dual Core E5400 2,7Ghz. Na mano supratimu palei herzu kiekį jie identiški,ar aš nusišneku? Ir ar labai didelį skirtumą pajausčiau,jei tarkim zaisciau,kokį naują žaidimą? Nes pastebejau,jog kai kurie naujesni reikalauja dviejų branduolių motininės plokštės. Paaiškinkit ;) ???
esnyper:
Pajaustum skirtuma. Jei neklystu yra taip: AMD turi 1 branduoli ir turi 2,7ghz, o Intel turi 2 branduolius reiskias 2,7ghz+2,7ghz=5,2ghz, bet tiek manau nepasiekia. Mano laptope yra AMD Turion 64 x2 mobile technology TL-56 1,80ghz, bet kai tikrini kiek procas gali pavezt raso 3,47ghz.
[Gintas]:
Man įdomu,kuo tai pasireikštu.Tarkim striginejimu žaidimo metu,ar krautų ilgiau?
esnyper:
ziurint koks zaidimas, jei reikalautu proco stipraus, tada striginetu, jei procas tam zaidimui nera reikalingas ypac stiprus tada ilgiau krautu. Jei klystu, tai patasiykit kas...
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją