Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
Ar veiks 1gb ramu ant mano senuko?
grazhvee:
--- Citata iš: 1525 Gruodžio 24, 2009, 19:31 ---
--- Citata iš: esnyper Gruodžio 24, 2009, 18:17 ---mano laptopas hp compaq 6715b su w7 geriau sukasi :) Nezinau tie win xp jau atgyvena, norisi is akmens amziaus islipt, ypac kai isbandai naujoves :) o draiveriai visi yra :) tik va nzn kas bus su procu, nes daug aks sako, kad w7 nelabai megsta vieno branduolio pagyvenusius procus :) Beje siam kompui 9 metai jau :) Rinktas dalim buvo, jokiu gedimu, tik del mano "pazaidimu" teko 6 kart perinstaliuot windousus :)
--- Baigti citatą ---
Pas mane irgi toks pats laptopas :) tik biski bedu turiu su hdd tai uzknisa kai gan daznai reikia perrasient windowsus ir poto is cd sedet valanda ir xp windowsus surasinet visus draiverius iseiles.. Kazin gal w7 pati randa draiverius? ar reikia tiap terstis?
--- Baigti citatą ---
pas mane irgi ne naujiausias pc tai draiverius suranda visus :)
Wyshniukas:
Aš asmeniškai nekankinčiau šito kompiuterio. Pas tave stovi P4 ir tik 1.8GHz, nei tu overclock'inimą padarysi nei ką. Vaizdo plokštė tai iš vis nėra ką kalbėti, MX420. Čia daug daug metų atgal technologija. W7 tik apkraus visus komponentus, o jie tik daugiau šilumos išskleis.
Jeigu naudos tėvai, tai siūlyčiau tik papildomai 256MB ar 512MB statyti. Interneto naršymui čia per akis būtų. Su XP viskas labai gražiai suktųsi ir nekiltų problemų dar šiek tiek juos pakonfiguravus.
luzhis:
manau kad 1gb ram tavo pc peveztu bet nepatariu rasyt i jii w7 sunkiai pc dirbs plius ant w7 dar nera visu programu kurios ira ant XP tai gali kilti keblumu...
Vazis:
Win7 tikrai neblogai turėtų veikt, ypač jei bus naudojamas tik perskaityt naujienas internete ar kokiem kitiem smulkiem darbam.
Pats bandžiau Vista sp1 ant Duron 750 Mhz ir 768 MB RAM, veikė tikrai neblogai, aišku be jokių aero temų ir panašių nereikalingų dalykėlių (deffender, search indexer), o kadangi win7 palyginus su Vista veikia dar geriau, problemų dėl greičio neturėtų kilti (žinoma naudojant classic temą, išjungus nereikalingus services).
Dėl drivers, tai Vista ir Win7 tikrai geriau nei XP, senesniam pc, visi įrenginiai veiks iškart, na nebent vaizdo plokštės gali reikėti atsisiųst.
esnyper:
--- Citata iš: 1525 Gruodžio 24, 2009, 19:31 ---
--- Citata iš: esnyper Gruodžio 24, 2009, 18:17 ---mano laptopas hp compaq 6715b su w7 geriau sukasi :) Nezinau tie win xp jau atgyvena, norisi is akmens amziaus islipt, ypac kai isbandai naujoves :) o draiveriai visi yra :) tik va nzn kas bus su procu, nes daug aks sako, kad w7 nelabai megsta vieno branduolio pagyvenusius procus :) Beje siam kompui 9 metai jau :) Rinktas dalim buvo, jokiu gedimu, tik del mano "pazaidimu" teko 6 kart perinstaliuot windousus :)
--- Baigti citatą ---
Pas mane irgi toks pats laptopas :) tik biski bedu turiu su hdd tai uzknisa kai gan daznai reikia perrasient windowsus ir poto is cd sedet valanda ir xp windowsus surasinet visus draiverius iseiles.. Kazin gal w7 pati randa draiverius? ar reikia tiap terstis?
--- Baigti citatą ---
Irasysi w7 jie uzsikraus, ijungsi system update, ir patys win suras ir irasys visus driverius, tik perkraut pc :D Pas mane hardas pakeistas, nera problemu :D
Įrašyta: Gruodis 26, 2009, 11:08
--- Citata iš: Wyshniukas Gruodžio 25, 2009, 10:07 ---Aš asmeniškai nekankinčiau šito kompiuterio. Pas tave stovi P4 ir tik 1.8GHz, nei tu overclock'inimą padarysi nei ką. Vaizdo plokštė tai iš vis nėra ką kalbėti, MX420. Čia daug daug metų atgal technologija. W7 tik apkraus visus komponentus, o jie tik daugiau šilumos išskleis.
Jeigu naudos tėvai, tai siūlyčiau tik papildomai 256MB ar 512MB statyti. Interneto naršymui čia per akis būtų. Su XP viskas labai gražiai suktųsi ir nekiltų problemų dar šiek tiek juos pakonfiguravus.
--- Baigti citatą ---
Gali placiau apie ta konfiguravima winxp :) Sudominai. Tam kompe svarbiausia saugumas. Dabar yra ESET, bet jei nori kad jis pagautu virusa reikia jam parodyti kur jis yra :D
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją