Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
Ar veiks 1gb ramu ant mano senuko?
esnyper:
Kaip pirstu i aki :D Beje wistos jau nebepardavines oficialiai nuo kitu metu. Idomu del to kad vista labai gera? :D :D :D
esnyper:
Gaivinam tema :)
Po daugelio mėnesių be vaisių paieškų prašau jūsų pagalbos :) Gal kas turite padovanoti, ar parduoti šiuos ramus?
* 2.5 V (only) 184-pin DDR SDRAM DIMMs with gold-plated contacts
* Unbuffered, unregistered single-sided or double-sided DIMMs
* Maximum total system memory: 2 GB; minimum total system memory: 64 MB
* 200/266 MHz DDR SDRAM DIMMs only
* Serial Presence Detect (SPD)
* Suspend to RAM
* Non-ECC and ECC DIMMs
http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d845ebg2/sb/cs-008636.htm
Buvau daugelyje Lietuvos elektronikos parduotuvėse, visos išskyrus vieną pasakė, kad neturi, o o ta kita pasakė, kad gali užsakyti, bet teks laukti 3 mėnesius ir tai negarantuoja, kad atsiųs...
Wyshniukas:
Manau atrasti būtų galima ką nors pasikuitus. Sakyk kiek RAM tau reikia?
esnyper:
1Gb būtų gerai :) Mastau apie 1 arba 2 lustus po 512Mb, aišku vienas lustas po 1Gb būtų tiesiog puiku :)
Su draugu šiek tiek pasiknisom po skelbimus, radom pora pardavinėjančių, bet tik 258Mb :( Ir tai 40Lt prašo...
esnyper:
Taigi, įsimečiau šiek tiek papildomų ramų. Pagreitėjimas žymus :D Dabar beliko du dalykai:
1. WinXP perrašymas. Pasedėjęs su nLite drąstiškai apkarpiau aš tuo windows`us :D Beliko 374Mb. Kompe yra 2 particijos, C ir D. C naudoja NTFS failų sistemą, o D FAT32. Kaip manot, palikt taip, ar ką keist? Toliau, HDD jau beveik 10 metų, dirba be sustojimo :) Galvoju, gal kokį HDD regenerator paleist, ar verta?
2. Overclocinimas. Biose išbandžiau viską, nepalaiko matyt motininė clockinimo. Galvoju bent minimaliai iki 2.0 paclockint, apsimoka? Gal yra kokia programa, kuri gali clockint? Ai, prieš porą savaičių atsidariau Everest ir pažiūrėjau į temperatūras. Likau šiek tiek apšalęs, CPU nieko nedirbant 80 laipsnių :D Atsidariau dėžę, išvaliau dulkes, pakeičiau termo pastą ir dabar temperatūra 30-40 laipsnių.
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją