Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
Ar veiks 1gb ramu ant mano senuko?
Wyshniukas:
--- Citata iš: esnyper Gruodžio 26, 2009, 11:18 ---Gali placiau apie ta konfiguravima winxp :) Sudominai. Tam kompe svarbiausia saugumas. Dabar yra ESET, bet jei nori kad jis pagautu virusa reikia jam parodyti kur jis yra :D
--- Baigti citatą ---
Daug pasakoti, bet konfiguravimu turėjau omeny kad atjungti nereikalingus servisus, optimizuoti nustatymus ir t.t. Kažkiek padeda XPY programa ir AutoPatcher tuo pačiu metu įrašant Windows atnaujinimus.
Gali bandyti įrašinėt W7 Starter versiją, ji orentuota į netbook ir panašius kompiuterius be didesnių tech. savybių.
esnyper:
--- Citata iš: Wyshniukas Gruodžio 26, 2009, 11:35 ---Gali bandyti įrašinėt W7 Starter versiją, ji orentuota į netbook ir panašius kompiuterius be didesnių tech. savybių.
--- Baigti citatą ---
W7 starter labai jau ribota, nei ekrano temos pasikeist gali ir daugiau nei 7 langu vienu metu negali atidaryti. As mastau apie home edition.
Vytioka:
Aš tai Vista naudoju ir nežadu paleist :D... Kartu su notebooku atkeliavo viskas super suderinta.. Įsirašius xp toks jausmas jog lėčiau dirba nei manoji Vista.. Kažkas jau nebesusiderina matyt :) O W7 nepatiko.. Kažkokia Vistos versija apkarpyta ir dar visokiu išmyslų prigalvota.. :)
zaliukas:
--- Citata iš: 1525 Gruodžio 24, 2009, 19:31 ---
--- Citata iš: esnyper Gruodžio 24, 2009, 18:17 ---mano laptopas hp compaq 6715b su w7 geriau sukasi :) Nezinau tie win xp jau atgyvena, norisi is akmens amziaus islipt, ypac kai isbandai naujoves :) o draiveriai visi yra :) tik va nzn kas bus su procu, nes daug aks sako, kad w7 nelabai megsta vieno branduolio pagyvenusius procus :) Beje siam kompui 9 metai jau :) Rinktas dalim buvo, jokiu gedimu, tik del mano "pazaidimu" teko 6 kart perinstaliuot windousus :)
--- Baigti citatą ---
Pas mane irgi toks pats laptopas :) tik biski bedu turiu su hdd tai uzknisa kai gan daznai reikia perrasient windowsus ir poto is cd sedet valanda ir xp windowsus surasinet visus draiverius iseiles.. Kazin gal w7 pati randa draiverius? ar reikia tiap terstis?
--- Baigti citatą ---
pasinaudotum toke prigrama kaip acronis, nebereiketu sedet tu valandu rasinejantis programas ir pan.. viena kart viska susirasai ant svaraus pc, susikuri c disko atvaizda ir rami galva. poto uzliksta windowsai, per maximum 15 min vel turi svarut svaruteli kompa ;)
luzhis:
--- Citata iš: Vytioka Gruodžio 27, 2009, 01:29 ---Aš tai Vista naudoju ir nežadu paleist :D... Kartu su notebooku atkeliavo viskas super suderinta.. Įsirašius xp toks jausmas jog lėčiau dirba nei manoji Vista.. Kažkas jau nebesusiderina matyt :) O W7 nepatiko.. Kažkokia Vistos versija apkarpyta ir dar visokiu išmyslų prigalvota.. :)
--- Baigti citatą ---
cia tu nesi teisus w7 tikrai greitesni uz vista beto w7 yra ateitis ;)
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją