http://www.youtube.com/watch?v=OsT8FaZnzdE ir kitus jo gabalus čia drąsiai galim priskirt.
Na, aš nesiginčiju, gal ir visai neblogas gabaliukas, bet kur ryšys su legendom tai neįkertu. Ką vėl kažkas kažką nužudė? Taigi tie afroamerikiečiai greičiau išsišaudys tarpusavyje, nei kad juos užmuš rasizmas... Čia jau kažkokoks byberių virusas šioje temoje užsiveisė. Paklausiau, patiko, paskelbiau. Kaip iš A2 radijo. Visas vėmalų kokteilis iš eterio pilasi. Kas turi 7 litus (ar kiek ten) ir moka parašyti SMS - tas žino, kokia muzika visiems geriausia. Šiaip aš legendinį kūrinį įsivaizduoju tokį, kad ko bepaklaustum (nepriklausomai nuo amžiaus grupės), tai bent jau palinksėtų galva ir pasakytų "taip, žinau". Kita kategorija (nesipjaunanti su pirmąja), tai sezoniniai topai, hitai, kurie radijose ir daugumos iš mūsų grotuvuose sukosi be sustojimo kelis mėnesius, kol neužkniso juodai. Nežinau, gal aš kažką ne taip suprantu. Bet man, kaip melomanui, pirmą kartą gyvenime girdimas kūrinys niekaip negali vadintis legendiniu. Sorry.