Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
Del pc vaizduskes
svaigulis:
nu aisku... man atveze tai as net neziurejau... tik db pastabejau. apseisiu ir su 512mb.. bet blin ten aprasime parasyta kad 9500GT o pas mane rodo kad 9400GT, siaip kogero turiu teise prasyt kad pakeistu, ar ne? ???
Įrašyta: 2009-12-23, 22:00:02O sitas pc skaitosi dvieju branduoliu?
Wyshniukas:
--- Citata iš: svaigulis Gruodžio 23, 2009, 22:02 ---nu aisku... man atveze tai as net neziurejau... tik db pastabejau. apseisiu ir su 512mb.. bet blin ten aprasime parasyta kad 9500GT o pas mane rodo kad 9400GT, siaip kogero turiu teise prasyt kad pakeistu, ar ne? ???
Įrašyta: 2009-12-23, 22:00:02O sitas pc skaitosi dvieju branduoliu?
--- Baigti citatą ---
O tu pasižiūrėk pirma į popierius ką rašo, gal tik tu galvoji kad parduodama su 95GT. Jei kas, tai gali su naujausia GPU-Z programa pasižiūrėt kokia vis dėlto įstatyta yra.
Taip, procesorius dviejų branduolių.
svaigulis:
nu per GPU-Z rodo kad 9400GT. tai cia viena kaip atsargine skaitosi kogero.
Wyshniukas:
--- Citata iš: svaigulis Gruodžio 24, 2009, 09:15 ---nu per GPU-Z rodo kad 9400GT. tai cia viena kaip atsargine skaitosi kogero.
--- Baigti citatą ---
Tai apgavai tave ir tiek :) Siūlyčiau kuo greičiau susisiekt su pardavėju ir truputį ragų išrašyti, nes tu pilnai turi teisę į tai.
Dėl vaizdo, vadink kaip nori atsarginė, neatsarginė, integruota ir t.t. Abi jos nieko vertos, šlamštai :D
1525:
Tavo vietoj tapacia diena pardavejui buciau grazines ir liepes pinigus grazint..
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją