Na nežinau, aš tau pasiūlysiu griozdą - Sony Ericsson W960i. Jis atitinka visus tavo reikalavimus.
Patariu 6233 paieskot Rastum beveik nauja, muzikai per garsiakalbi ledas Ir siaip labai patogus tel Tikrai rinkciaus geriau visais aspektais nei w960
Pelėdai savi pelėdžiukai gražiausi, todėl nieko nuostabaus ir dėl telefonų, bet kad nieko gero neįžvelgiu tam w960. Korpusas - traškutis, nevykęs kaip ir visuose paskutiniuose SE UIQ - softas. Galbūt su update būtų išsprendę daugumą problemų... Tačiau kai į apyvartą paleidžia softo beta versiją , o atnaujinimus nutraukia...
Citata iš: Gallardo Gruodžio 14, 2009, 20:16Pelėdai savi pelėdžiukai gražiausi, todėl nieko nuostabaus ir dėl telefonų, bet kad nieko gero neįžvelgiu tam w960. Korpusas - traškutis, nevykęs kaip ir visuose paskutiniuose SE UIQ - softas. Galbūt su update būtų išsprendę daugumą problemų... Tačiau kai į apyvartą paleidžia softo beta versiją , o atnaujinimus nutraukia... Gallardo, tikrai nekišu to telefono tik dėl to, kad pats tokį turiu. Čia tik mano nuomonė, kad už maždaug 300-400lt jeigu nori šiuo metu kaip naujo telefono, su pilna komplektacija bei visomis reikalingomis funkcijomis, plius ir pasižaidimui (gražiai skambanti muzika, Wlan, UIQ platforma ir t.t.), tai kaip tik manau tas W960 tinka. Aišku jeigu jau žiūrėt nuo 400lt, tai kokia Nokia N82, 5800 irgi nebūtų blogas pasirinkimas.
Citata iš: smiriukas Gruodžio 15, 2009, 14:52Citata iš: Gallardo Gruodžio 14, 2009, 20:16Pelėdai savi pelėdžiukai gražiausi, todėl nieko nuostabaus ir dėl telefonų, bet kad nieko gero neįžvelgiu tam w960. Korpusas - traškutis, nevykęs kaip ir visuose paskutiniuose SE UIQ - softas. Galbūt su update būtų išsprendę daugumą problemų... Tačiau kai į apyvartą paleidžia softo beta versiją , o atnaujinimus nutraukia... Gallardo, tikrai nekišu to telefono tik dėl to, kad pats tokį turiu. Čia tik mano nuomonė, kad už maždaug 300-400lt jeigu nori šiuo metu kaip naujo telefono, su pilna komplektacija bei visomis reikalingomis funkcijomis, plius ir pasižaidimui (gražiai skambanti muzika, Wlan, UIQ platforma ir t.t.), tai kaip tik manau tas W960 tinka. Aišku jeigu jau žiūrėt nuo 400lt, tai kokia Nokia N82, 5800 irgi nebūtų blogas pasirinkimas.Gal nepamirskim temos: ,,Telefonas iki 400lt" butent IKI, zmogus renkas pagal savo kaina, taigi savo siulimus nuo manau gali sau pasilikt O siaip n82 mano zinia net uz panasia kaina nepaimsi
o nokia 6600 kaip?
O nokia 6600, tai senas, geras kiaušinukas, kuris, beje, ir labai lėtas.
Citata iš: smiriukas Gruodžio 17, 2009, 15:02O nokia 6600, tai senas, geras kiaušinukas, kuris, beje, ir labai lėtas. Nedarasiiau biski nokia 6600 slide .Atslenkamas tas
Na, vampyrasss, neįsižeisk, bet nesiūlau pirkti tavo išrinktų skelbimuose telefonų. Na, o ten tie nauji, tai dar dar.