Pries kelias dienas nunesiau tel i taisykla pakeisti ekrano. Kai pasiiemiau ekranas lygtais rode gerai. Paarejau namo isidejau kortele ir pastebejau kad virsuj ekrano atsirado juoda linija horizontaliai. Nelabai trukde tai nekreipiau demesio ir buciau nekreipias demesio jei nebutu siandien vakare neatsiradus antra tokia linija. Kas tai galetu buti?Is anksto aciu uz atsakymus
Citata iš: esnyper Lapkričio 01, 2009, 21:35Pries kelias dienas nunesiau tel i taisykla pakeisti ekrano. Kai pasiiemiau ekranas lygtais rode gerai. Paarejau namo isidejau kortele ir pastebejau kad virsuj ekrano atsirado juoda linija horizontaliai. Nelabai trukde tai nekreipiau demesio ir buciau nekreipias demesio jei nebutu siandien vakare neatsiradus antra tokia linija. Kas tai galetu buti?Is anksto aciu uz atsakymus Jungtis arba ekranas su broku. Aš asmeniškai kuo greičiau neščiau jiems atgal ir sakyčiau kad tvarkytų naujai.
Jei tai butu jungtis, tai kiek kainuotu ja pakeisti?
Citata iš: esnyper Lapkričio 01, 2009, 21:40Jei tai butu jungtis, tai kiek kainuotu ja pakeisti?Aš neįsitikinęs kad būtent ji, bet kažin ar tu nori tikrai mokėti dar kartą, kai kątik pasiėmei telefoną "sutvarkytą". Nešk jiems atgal ir zyzk galvą.
Atsakykit man, zaliam zmogeliui, ka daro sleifas ar sleifai ir kur jie randas?
Kaip atskiti orginalu lcd nuo neorginalaus? Speju man reiktu pasikeist sleifa http://www.mobilephone-spares.com/product-images/sony-ericsson/sony-ericsson-s500-flex-cable.jpg , nes dabar ijungus kamera ismeta ta pilka screena po kurio turetu isijungti kamera, bet vietoj to tel uzstringa. Dar neveikia garso didinimo ir mazinimo mygtukai, bet pastebejau, kad pajudinus pati sleifa kartais suveikia mygtukai. Ar sunku paciam pasikeist ta sleifa? Kiek kainuotu pas meistra tai padaryti?