reik pagalbos del sonyericsson w850i vienu zodziu nerandu programeles kad yrasyti naujus softus jame dar dega tik baltas ekranas ir daugiau nieko aciu uz pagalba
nu nezinau bandysiu pirma su softais suzaisti nes dar pc suitas telefonoi neranda del to ir ieskau visos programeles kad butu galima adgaivinti softus
kaip man jy pasirinkti jei as matau jy ijungus tik balta ekrana???Įrašyta: Lapkritis 01, 2009, 23:31krc jei trumpai tarent man reik programos panasiai kaip manyak52 tik kad rastu sony ericsona
tai parasyk nuoroda pilna nes man ten tik kad puslapi atvercia o as laiko neturiu narsyti ir ieskoti
Citata iš: drrimux Lapkričio 01, 2009, 23:50tai parasyk nuoroda pilna nes man ten tik kad puslapi atvercia o as laiko neturiu narsyti ir ieskoti neturi laiko ? tada nesk meistram mokek pinigus.
vat ka tu cia pateiki nieks neveikia http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=20462 va cia yra tikslesne informacija taip kad pasitikslink ka cia turi susimetes
pagal tavo duotas nuorodas tik telefoninius failus randu o pc instalo nerandu tai kas man isto kad as is pc negaliu tu failu permesti i telefona Įrašyta: Lapkritis 02, 2009, 00:21Citata iš: grazhvee Lapkričio 02, 2009, 00:12Citata iš: drrimux Lapkričio 01, 2009, 23:50tai parasyk nuoroda pilna nes man ten tik kad puslapi atvercia o as laiko neturiu narsyti ir ieskoti neturi laiko ? tada nesk meistram mokek pinigus. jei neturi ka pasakyti tai vapse nieko nesakykĮrašyta: 2009-11-02, 00:26:57jei pas tave kreivos rankos geriau nieko nedaryk