YOO tas tavo bajaris suveike, bet man nerado kaip telefono modemo, man tiesiog rado telefa kiek suprantu , ir kai uzeinu ant to ?(klaustuko) terp device maneger, ir meginu ieskot jam drivu is ust pro 2 folder man nieko neranda, tai net nenumanau ka daryt toliau, bet kaska suranda divece manager, cia ir jau didelis pliusas
Įrašyta: Spalis 29, 2009, 23:39
o del optiflash tai net nenumanau kaip su juo naudotis, ka supratau ismeginau bet nieko jis neranda,
Įrašyta: Spalis 29, 2009, 23:41
atsisiunciau, is ust support samsung usb drivus, surado man drives, viskas liuks, ust pro rado ant com13, atsisiunciau is support C3050_BSID1, pasirinkau com13 ust pro usb flash pajungiau telefa ir paleidziau flesuot labai keistai suplesavo kaska, ir gaves ats seccesfull flash atsjungiau nuo laido ir istraukes batarke idejau atgal telefonas isijunge , bet pabuves su uzrasu samsung ir modelio vardu issijunge, pajungiau telefona dabar paprastai prie pc per usb combo e210 rado telefono modema, ir kaip mass storige divece, bet visvien kaskas ne taip telefas neuzsikrauna pilnai, bet YOO aciu tau kaip visada, tik ka dabar daryt net nenumanu, kita gal atsisiut is ust pro supporto fw ir perflesuot gal?
Įrašyta: Spalis 30, 2009, 01:53
YOO arba shrekas gal galit duot katras gera Fw kuri tikrai esat ismeginia, nes visus ismeginau is supporto, ir nei vienas neisiraso pilnai, arba as kasko nepadarau nes isirasyt isiraso, bet nei start linijos nesimato tik laikas ir risis, meniu ir tik tris virsutiniai matos o visur kitur pliusiukai, ir kai jungiu tel tik galsas pasigirsta ijungimo o siaip nieko nerodo aprt tik samsung ir jo modeli, tai nezinau gal cia visai ne softo problema, o gal eeprom?,