Pirmiausia bandyk su phoenix arba jaf flashint...Manau kad softas cia kaltas,neturejo nuo ausiniu ten uztrumpint.
Citata iš: TRASh Spalio 12, 2009, 16:58Pirmiausia bandyk su phoenix arba jaf flashint...Manau kad softas cia kaltas,neturejo nuo ausiniu ten uztrumpint.Kad nežinau kas per daiktas tas pheonix ir jaf. Kiek kainuotu taisykloje sutvarkymas?... turiu laida bet nežinau ar pats mokėčiau.
Citata iš: Gerrard Spalio 12, 2009, 17:09Citata iš: TRASh Spalio 12, 2009, 16:58Pirmiausia bandyk su phoenix arba jaf flashint...Manau kad softas cia kaltas,neturejo nuo ausiniu ten uztrumpint.Kad nežinau kas per daiktas tas pheonix ir jaf. Kiek kainuotu taisykloje sutvarkymas?... turiu laida bet nežinau ar pats mokėčiau.apieska naudojames ir randam.. arba nesam i taisykla ir mokam 20-30lt
Bet kas čia galėtu būti? buvo man vienu momentu atsigaves bet po savaitės vėl tas pats.
Citata iš: Gerrard Spalio 12, 2009, 22:01Bet kas čia galėtu būti? buvo man vienu momentu atsigaves bet po savaitės vėl tas pats.Negavo dregmes?
Na manau galejo nuo ausiniu uzlust programiskai.. man neseniai irgi panasiai buvo, kisau ausines ir kontakto nebuvo ir tel persikrove, bet veike
Citata iš: 1525 Spalio 13, 2009, 08:29Na manau galejo nuo ausiniu uzlust programiskai.. man neseniai irgi panasiai buvo, kisau ausines ir kontakto nebuvo ir tel persikrove, bet veike Negalėčiau nešti tiem kurie atrišinėjo šita telefoną,nes aš pirkau jį airijoje.[/quote tipo lietuvoj nera meistru?
Sako meistrai plata keist reiks ar kažka , kiek kainuoti gali nesako lopiniai sako nedaug
Citata iš: Gerrard Lapkričio 13, 2009, 14:10Sako meistrai plata keist reiks ar kažka , kiek kainuoti gali nesako lopiniai sako nedaug labai informatyvus pasisakymas nieko nesupratau ir nezinau ko nori tada is musu
Citata iš: YOO Lapkričio 14, 2009, 15:37Citata iš: Gerrard Lapkričio 13, 2009, 14:10Sako meistrai plata keist reiks ar kažka , kiek kainuoti gali nesako lopiniai sako nedaug labai informatyvus pasisakymas nieko nesupratau ir nezinau ko nori tada is musu Šiandien meistrai paskambino ir pasakė,kad neįmanoma pataisyti, tipo buvo nukritus stipriai ir nebeįmanoma,nors viena kart tik buvo nukritus