mobiles.lt

Autorius Tema: Neina perrasyti nokia 5800 softo :(  (Skaityta 5685 kartus)

Neprisijungęs karolis696

Naujokas
*
Įrašai: 2 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus karolis696
Neina perrasyti nokia 5800 softo :(
« Įrašytas: Rugsėjo 21, 2009, 17:51 »
Sveiki visi. Tema siame forume kuriu pirma karta ir tikiuosi padesite isspresti problema. :) As noriu atnaujinti savo telefono softa iki 30v. Dabar yra 11v. Atnaujint noriu pagrinde del to kad veliau galeciau ji nulauzti ir naudoti nepasirasytas programas. Bandziau atnaujint per NSU bet kai prijungiu tlf prie pc man jo kazko neranda. Taipogi bandziau atnaujint grynaj per tlf kai ivedu *#0000# > funkcijos > ieskoti atnaujinimu. Atnaujinimus randa. Jie uzema apie 22mb bet ju neleidzia parsiusti ( galbut del ribojamo siuntimo limito per diena ). Ka man patartumet daryt? Kaip atnaujint tlf? Gal kurnors mieste bandyt WLAN gaudyt ar ka?
« Paskutinį kartą keitė: Rugsėjo 22, 2009, 15:32 sukūrė karolis696 »

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3172 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2158 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
Ats.: Neina perrasyti nokia 5800 softo :(
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugsėjo 21, 2009, 17:56 »
Bandyk daryt hard reset . Išjunk telefoną laikyk  įspaudęs raudoną , žalią ir kameros knopkę ir įjunk teleponą.  Arba neleidžia updatint kadangi užimta visa telefono atmintis.
  • LG Nexus 5x

Neprisijungęs karolis696

Naujokas
*
Įrašai: 2 | Karma: +0/-0
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus karolis696
« Atsakymas #2 Įrašytas: Rugsėjo 21, 2009, 18:29 »
visa atmintis neuzimta. dar kazkur 4gb laisvi ir tlf atminties avie 40mb laisva

• Mobiliuju telefonu taisykla

Neprisijungęs shrekas

Žinovas
Įrašai: 929 | Karma: +183/-1
19 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus shrekas
« Atsakymas #3 Įrašytas: Rugsėjo 22, 2009, 08:32 »
Sveiki visi. Tema siame forume kuriu pirma karta ir tikiuosi padesite isspresti problema. :) As noriu atnaujinti savo telefono softa iki 30v. Dabar yra 11v. Atnaujint noriu pagrinde del to kad veliau galeciau ji nulauzti ir naudoti nepasirasytas programas. Bandziau atnaujint per NSU bet kai prijungiu tlf prie pc man jo kazko neranda. Taipogi bandziau atnaujint grynaj per tlf kai ivedu *#0000# > funkcijos > istoti atnaujinimu. Atnaujinimus randa. Jie uzema apie 22mb bet ju neleidzia parsiusti ( galbut del ribojamo siuntimo limito per diena ). Ka man patartumet daryt? Kaip atnaujint tlf? Gal kurnors mieste bandyt WLAN gaudyt ar ka?
Yra tema FW perrasymas su Phoenix, manau nesunkiai per ji galima viska pasidaryti. Paprastas atnaujinimas nera gerai, daug geriau pilnai perrasyti softa.
Telefonų remontas/atrišimas. www.gsmcentras.lt
Kaunas, Vytauto pr.21c, http://www.gsmcentras.lt
tel. 860053752, Skype- LTunlock (kaip ka pasidaryti patiems- nemokau, neturiu tam laiko)

Neprisijungęs Gallardo

Vyr. Moderatorius
*
Įrašai: 3172 | Karma: +298/-43 | Lytis: Vyras
2158 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Gallardo
« Atsakymas #4 Įrašytas: Rugsėjo 22, 2009, 08:45 »
Tas feniksas kur mano temoj , nepalaiko šio tel. Reik 2009m atsisiųst..
  • LG Nexus 5x