Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
Windows 7: kokios nuomonės?
Gallardo:
O kokią antivirusinę patartumėt ? Nes buvau nod 32 4 versiją įdiegęs tai kažko nelabai draugaut norėjo... Su vista viskas ok buvo.
smiriukas:
Avast nebandei? Gal tiktų.. ;)
winci:
Aš įsidiegiau Kaspersky IS 2009 (8.0.0.506) (iš CBL patarėjo disko su 3 mėn. nemokama licenzija) - atrodo viskas puikiai, net ant mano senuko PC nesijaučia žymaus sulėtėjimo pradėjus antivirusinei skanuoti kompą.
Wyshniukas:
Užkliuvo man dabar Alcohol52 neveikimas. Kaip nemokama programa, buvo labai patogi virtualų diską turėti.
--- Citata iš: Gallardo Rugpjūčio 02, 2009, 12:15 ---O kokią antivirusinę patartumėt ? Nes buvau nod 32 4 versiją įdiegęs tai kažko nelabai draugaut norėjo... Su vista viskas ok buvo.
--- Baigti citatą ---
Aš asmeniškai Avira naudočiau arba Symantec Antivirus Corporative.
Gallardo:
Oj ne kaspero nereik. Per daug priekabus jis. Ne aš tuo kompu su 7 winais naudojuosi. Kils paskui daug bėdų... :D Dėl avast net nežinau... Nortoną kažkur legalų turėjau, reiks paieškoti... Ir dar kaip ten su tuo sulietuvinimu yra? Galima per windows update atsisiųsti?
Įrašyta: Rugpjūtis 02, 2009, 14:32
--- Citata iš: Wyshniukas Rugpjūčio 02, 2009, 14:27 ---Užkliuvo man dabar Alcohol52 neveikimas. Kaip nemokama programa, buvo labai patogi virtualų diską turėti.
--- Baigti citatą ---
Aš užsiknisau kol daemon tools'ą įrašiau (x64) . Ne itin stabiliai veikia, bet veikia...
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją