Operatoriai > Tele2

Sutarties pratesimas kitame mieste.

(1/2) > >>

sarius:
Sveiki, iškilo toks klausimas. Jei mano mieste nėra tokio telefono modelio, kurio man reikia, bet kitame mieste Tele2 salone jis yra, ar galima prasitęsti sutartį kitame mieste nei gyveni pats? Nes aš gyvenu Telšiuose, o ten visi telefonai prastoki, o vakar buvau Vilniaus akropolyje kur yra tele2 salonas mačiau būtent tą modelį kurio man reikia, bet neišdrįsau paklausti to klausimo, kurį dabar užduodu jums.. Būčiau dėkingas, jei atsakytumėt.. :)

1525:
Mano žiniomis gali, kažkada panašią situaciją teko apturėt...

smiriukas:
Gali, bent aš irgi taip manau. Ir iš viso, kas čia per bijojimas klausti? Juk ne su kokia panele pirmą kartą kalbi ir nekvieti jos į pasimatymą. :) Relax, take it easy. :P

Wyshniukas:
Aišku kad galima, sutartis vis tiek į duomenų bazę nukeliauja vėliau, tai jokio skirtumo kur tu ją pasirašysi. Jeigu nėra modelio kurio nori, visada gali prašyti savo miesto filialo, kad atgabentų.

sarius:
Aišku, bet kai nuėjau į tele2 saloną savo mieste ir paklausęs šio klausimo tai sakė, kad gali, o kai šiandien parėjo didesnė sąskaita už telefonus nei turėtų būti, mama paskambino į tą informacijos centrą pasiklausti kodėl taip yra ir dar prie to pačio paklausė ar galima prasitest sutartį kitam mieste, tai sako kad negali.. Tai dabar ir iškilo tokia dilema... Kuo tikėti.. :D

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją