Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Spyriojas Adata USB atmintinė

<< < (3/4) > >>

Grudas:
Taip, rode keiciamas diskas ar kazkas panasaus, o bandant ieit rodydavo kad ideciau diska.

Wyshniukas:

--- Citata iš: Grudas  Rugpjūčio 02, 2009, 15:08 ---Taip, rode keiciamas diskas ar kazkas panasaus, o bandant ieit rodydavo kad ideciau diska.

--- Baigti citatą ---

Tai tavo atmintinę aptikdavo, tau skaityk low format arba format tereikėjo padaryt.

Grudas:
Low formatavimas nepadejo, nes paprasciausiai flesho nefiksuodavo jokia programa isbandziau apie 10 ivairiu programu, kurios turetu padet bet ne viena jo nerado isskyrus ta programa kuria minejau anam poste. Mano flashas yra A DATA PD2 8gb. Nesakau kad ji visada 100% sutvarkys visus flashus, bent man tai ji padejo.

Hii:
bandau dabar sia programa toj suzinosiu
Įrašyta: Rugpjūtis 02, 2009, 23:44su ta programa pralaukiau 30min 40% uzkraun is kart ir daugiau nebekraun? ce ir ka parinkt fast or complete? :] abu sep bandziau

Grudas:
Seip as ispradziu pasirinkau fast man taip pat iskart uzkrove 40% ir daugiau ne, galvoju kas cia per nesamoe, tai istraukiau flasha veikiant tai programai ir vel ikisau nuejau i mano kompa ir ziuriu flasho ikona visai kitokia ir su kazkokiu klaustuku, paskui vel nuejau i ta programa ir pasirinkau complet o paskui ten jau greitai.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją