mobiles.lt

Autorius Tema: Dėl W580i gedimų ir FW perrašymo  (Skaityta 2363 kartus)

Neprisijungęs Carlosh

Naujokas
*
Įrašai: 19 | Karma: +0/-0
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Carlosh
Dėl W580i gedimų ir FW perrašymo
« Įrašytas: Liepos 19, 2009, 20:21 »
Sveiki, seniai besilankiau čia, bet ir kai lankydavaus, nebuvau ypatingai išprusęs telefonų srity.

Taigi, situacija tokia: iš Anglijos gavau W580i (kiek pastebėjau, čia aš toks ne vienas :D), jis yra pririštas ir nemato atminties kortelių. Perkrovus telefoną, jei atminties kortelė įdėta, siūlo ją suformatuot, tačiau to padaryt nepavyksta, rašo: "Formatting failed", o bandant pasiekt kortelės turinį per telefoną, iš vis rašo, jog jos nėra. Kortelę išmėginau kitame telefone - viskas yra, niekas nesugadinta joje. Ar gali tai būti telefona programinės įrangos kaltė? Ar FW perrašymas padėtų?

Sekantis klausimas - atrišimas. Kaip suprantu, yra kažkoks patch'as, kuris atriša? Nes kadangi nevisai gaudaus pakolkas tuose terminuose, tai šiek tiek maišosi man jie. O norint įrašyt tą atrišimo patch'ą, reikia quick access patch'o kažkokio? Ar jau nušneku kažką? O tarkim, jei mano telefono informacija, pagal setool2lt yra:
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:53
Speed:921600
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:(paslėptas) CERT:RED
FLASH CID:53 COLOR:RED

Model:W580i
MAPP CXC article: R8BE001     prgCXC1123362_GENERIC_LA
MAPP CXC version: R8BE001
Language Package:EUROPE_2
CDA article: CDA102774/98
CDA version: R4A
Default article: cxc1123364
Default version: R8BE001

Service provider LOCKED
Operator: 234-10
tai iš topsony.com čiumpu šitą: R8BE001_RED53 ?
Dar man neaišku http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,9705.0.html 5ame žingsnyje, kas per MAIN failas? Čia tas, kurį turėčiau parsisiųst?

Na, ilgokas gavosi post'as, tikiuos atsiras kažkas, kas mane šiek tiek nušvies. Ačiū iš ankst!

EDIT: na kągi, kvailas buvau, kad DUK iš pat pradžių nepastebėjau, dabar aiškiau žymiai viskas, kas per MAIN ir FS. Tai mano atveju tiktų šis MAIN'as: W580_R8BE001_MAIN_GENERIC_LA_RED53, taip? O kaip dėl FS? Kurį rinktis? Europe ar Baltic? Dar vienas dalykas: Europe yra ne vienas FS pasirinkimas, nėra skirtumo kurį rinktis?
« Paskutinį kartą keitė: Liepos 19, 2009, 21:28 sukūrė Carlosh »

Neprisijungęs [Gintas]

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 104 | Karma: +2/-1 | Lytis: Vyras
33 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus [Gintas]
Ats.: Dėl W580i gedimų ir FW perrašymo
« Atsakymas #1 Įrašytas: Liepos 19, 2009, 21:49 »
Mano nuomone Fs turetu buti pamineta Baltic ir tavo tlf info ir dar customise reikia tureti.O Cid53 su patchu neatrisi,pasiskaityk cia http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,9857.0.html Reikia tureti to operatoriaus kortele,prie kurios priristas yra telefonas.

Neprisijungęs Carlosh

Naujokas
*
Įrašai: 19 | Karma: +0/-0
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Carlosh
Ats.: Dėl W580i gedimų ir FW perrašymo
« Atsakymas #2 Įrašytas: Liepos 19, 2009, 22:04 »
Kas geriausia - draugas nepagailėjo palikt kortelės telefone, taigi turiu ją. :) tuo būdu man ir pavyktų atrišt? O gal galima detaliau - kas tie Custom yra? Nevisai suprantu aš. O nėra skirtumo, kad dabar tikriausiai yra ne Baltic FS, kadangi telefonas iš Anglijos? Nepakenks tas kitoks FS?

EDIT: Na kągi, FW dalis (perrašymas, atrišimas) puikiai išdegė, bet tai nepadėjo su kortelės neskaitymo problema. Gal kas galėtų pasakyt kiek kainuotų taisymas? Ir ar atminties kortelės skaitytuvas yra atskirai nuo pagrindinės plokštės? Jei jie kartu, tai keist tikrai neapsimokės..
« Paskutinį kartą keitė: Liepos 20, 2009, 02:09 sukūrė Carlosh »