Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
Ar verta pirkti naudota laptopa?
zaliukas:
sakyk modeli savo, gal eis kuom pagelbet, nes pats vargau kol atsikapsciau , kaip is vistos i xp perejau. oj kol atitaikiau draiverius tai vargo buvo. jei naujesnis liaptopas. ar nebus taip ,kad su nlite reikia i windows cd ikist hardo draivus, bent man tai reikejo.
Viliz:
--- Citata iš: zaliukas Birželio 02, 2009, 15:01 ---sakyk modeli savo, gal eis kuom pagelbet, nes pats vargau kol atsikapsciau , kaip is vistos i xp perejau. oj kol atitaikiau draiverius tai vargo buvo. jei naujesnis liaptopas. ar nebus taip ,kad su nlite reikia i windows cd ikist hardo draivus, bent man tai reikejo.
--- Baigti citatą ---
Hp Pavilion dv5-1110em
Ieskojau oficialam webe driveriu, bet ant Win XP buvo tik keli, ten peles, klaviaturos ir dar kazko. O ant Win Vista buvo visi driveriai- garsas, vaizdas ir t.t.
Dar vienam forume skaiciau, kad win xp sitam modeliui nera pritaikytas, todel internete nelabai rasi driveriu jam.
maniux23:
pagrinde vaizduskes buna sertifikuotos ant vistos praktiskai nera programu ne modindu kad paleist vaizduske as pvz sunkiai bet radau visus draiverius savo pc jis ir nesenas nesu bandes bet jai gavus koke nulausta driver detektive ar panase progr td galetu kaip ir jis viska surast bet ce reik experimentuoti.beto jai turi rekoveri diska dvd su draiveriais gali trint ta particija buna pc kad ju nebuna mano atveju buvo.
zaliukas:
manajam irgi keli draiveriai tebuvo terp oficialaus puslapio, bet yra bet. visada galim pritaikyt nuo kitu modeliu draiveriu. tik reikia experimentuoti :)
maniux23:
va yra viazduskiai modo programa kad pc driverius padarytu i notebuko mat seip jie netinka atsisiunti ati catalys imeti i DH Mobility Modder ir viskas bite.dar imesiu linka savo varijantui radau viska ten http://www.notebookdriverdownload.com
Navigacija
Eiti į pilną versiją