Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
Kaip išsirinkti laptopa?
Gallardo:
Brokuoti buvo dv2xxx dv60xx dv61xx dv62xx dv63xx dv90xx dv92xx dv93xx.
Dziastis:
--- Citata iš: zaliukas Gegužės 11, 2009, 22:47 ---
--- Citata iš: Dziastis Gegužės 11, 2009, 22:39 ---Sveiki, atėjo laikas man įsigyti nešiojamą pc, tad reikia Jūsų patarimų ir nuomonių, kad padėtumėte man išsirinkti :) Šiam daiktui galėčiau skirti iki 3000lt, jis būtų ne tik darbui, mokslams, internetui, bet norėčiau kartais ir pažaisti. Norėčiau, kad patartumėte, į ka reikia atsižvelgti, perkant pc, kokie, Jūsų nuomone, geresni šiuolaikiniai procesoriai, vaizdo plokštės nešiojamuose pc... Iš anksto dėkoju už pagalbą ;)
Įrašyta: Gegužė 10, 2009, 01:21Matau niekas nenori man padėti.... :(
Apsižiūrėjau laptopus, išsirinkau, bet paskaičiau atsiliepimus apie HP ir pasimečiau... O išsirinkęs buvau tokį: http://www.bms.lt/lt/catalog/view/?id=49155
Kokia būtų jūsų nuomonė?
--- Baigti citatą ---
visu pirma HP buvo brokuota visa DV6 serija . ant katros ir pats pasimoviau. antra nepirkciau del 12men garantijos . ddairyciaus i asus arba dell ir dar acer . turesi silpnesni kompa kazkiek negu uz tuos pacius pinigus paimtum HP , bet tikrai turesi gera daikta. ir dar garantija ilgesne katra tikrai tau pravers. gal sitas tenkintu kokybes ir kainos santykis puikus http://www.1a.lt/komptechnika/laptops/details.php?id=1997550
--- Baigti citatą ---
Šis tikrai puikus atrodo, nepaisant, kad 320GB hardas, norėtųsi 500GB, bet užtektų ir tiek, labai gera vaizdo plokštė kaip už tokią kainą, ir procesorius, ir 4GB atmintinė, būtų pasaka... O kaip pati firma?
Wyshniukas:
HDD visada išorinį galima turėti, laikyti mažiau failų vidiniam ir t.t. Aš MSI jau vien pliusą matau, kad ekrano rezoliucija yra aukščiausia kaip 15.4" ekranui, taip pat yra HDMI jungtis. MSI gaminiai šiaip geri būna, su šita "žaidimams" skirta serija jie neblogai užsirekomendavo kokybės ir kainos atžvilgiu. Beto, čia investicija gera, nes ir pelę gauni ir kuprinę, jau sutaupai iš karto. Kažką panašaus Asus G1/G2 serijos turi, bet pamatysi kad kaina jau visiškai skirsis.
Dziastis:
Nu ką, dėkui už patarimus, užsisakiau ta MSI laptopą, gal nesigailėsiu :)
zaliukas:
--- Citata iš: Dziastis Gegužės 14, 2009, 17:15 ---Nu ką, dėkui už patarimus, užsisakiau ta MSI laptopą, gal nesigailėsiu :)
--- Baigti citatą ---
pranesk kokie ispudziai bus pasinaudojus nors ir trumpa laika. ;)
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją