Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Kaip išsirinkti laptopa?

<< < (4/6) > >>

zaliukas:
hey hey hey , tai kaip tu MSI liaptovu savininkai. ar patenkinti pirkiniais?

robertita11:
nu va as i tema noriu parashyti, noriu nusipirkti mini nesiojama kompiuteri, tai k uris jusu manymu geriausias? :))

Wyshniukas:

--- Citata iš: robertita11  Liepos 15, 2009, 21:35 ---nu va as i tema noriu parashyti, noriu nusipirkti mini nesiojama kompiuteri, tai k uris jusu manymu geriausias? :))

--- Baigti citatą ---

Pagal kokybę ir kainą, tikriausiai būtų Asus EEE-PC modeliai. Kiek žinau Samsung NC10 taip pat yra geri ir daug rekomendacijų yra nusipelnę. Aš asmeniškai pirma nusibrėžiu biudžeto ribą ir tada ieškau geriausio pasirinkimo už norimą sumą.

winci:
Įtaisiau ir aš dukrai MSI GX 620. Įspūdis tikrai neblogas. Višta, t.y. Vista, kraunasi ilgokai - beveik dvi minutės kompo užsikrovimui daug. Įtariu dar kelios dienos ir jame apsigyvens W7. Naudojasi ( tiesą pasakius naudojamės) keletą mėnesių ir nusiskundimų, apart Vištos veiksmų, neturime. Kompiuteriukas - gyvulys, ekrano raiška - saldainiukas, multimedijos galimybės stebina, vaizdo plokštelė, o ir sparta kompiuko  (už bendrą jo kainą) neįtikėtina. Pirkdamas šitą "laptopą" nesitikėjau tokių rezultatų už mažiau nei 2500 LTL. Esu nustebintas, o ir patenkintas. Pas mus MSI nėra labai populiarus prekės ženklas, visada mylėjau Asus, bet pagal kokybės - kainos santykį MSI "apšiko" Asus'ą. Atsiprašau už necenzūrą.  ;D

Wyshniukas:

--- Citata iš: pulyte  Rugpjūčio 18, 2009, 21:44 ---Pagal spalva pc reikia rinktis , kaip kad as rinkausi  :D

--- Baigti citatą ---

Ir tą pačią minutę kaip nusiperki, prarandi visas galimybes parduoti daiktą aukštesne verte. Viena bandė parduoti rūžavą nešiojamą, per dvi savaites skelbimui kabant geram forume, nė vieno pasiūlymo nebuvo.

--- Citata iš: winci  Rugpjūčio 19, 2009, 22:26 ---Įtaisiau ir aš dukrai MSI GX 620.Esu nustebintas, o ir patenkintas.

--- Baigti citatą ---

Dėkui už info, turėsim omeny, kad rekomenduoti galima labiau.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją