Sveiki, gavau pasiulyma pirkti I900 su suskilusiu ekranu tik nežinau ar verta? norėjau paklasut ar sunku pakeist tą ekraną, ant šito aparato? ir ridiva.lt radau ekrana už 130lt.. O nereikes touch dalies atskirai pirkt? ir jei reikes kur galima aj rast ?
Citata iš: 1525 Spalio 05, 2009, 10:22Sveiki, gavau pasiulyma pirkti I900 su suskilusiu ekranu tik nežinau ar verta? norėjau paklasut ar sunku pakeist tą ekraną, ant šito aparato? ir ridiva.lt radau ekrana už 130lt.. O nereikes touch dalies atskirai pirkt? ir jei reikes kur galima aj rast ? Nu, kaip ir su visais naujasniais- ardymo truputi yra... Touchscreenas eina pas juos atskirai, jei sudauzytas ar neveikia ir jis- reiks pirkti atskirai. Jei reikes- kreipkis, turiu, tik kainos dar nezinau, tiekejas jau kelinta savaite invoice man niekaip neatsiuncia
Ir dabar jau gavot is tekeju ir turit?
Citata iš: 1525 Spalio 08, 2009, 18:26Ir dabar jau gavot is tekeju ir turit? Touchscreenus turiu, kainos neturiu Jei ka, rimtai reikes, geriau Skype susisiek, nes cia galiu ir nepamatyti klausimo kartais
Man ekrnao reikėtu kada gautumėt? ir kokia kaina jo butų?
Citata iš: 1525 Spalio 09, 2009, 23:13Man ekrnao reikėtu kada gautumėt? ir kokia kaina jo butų?Ekrano siuo metu neturiu, ridivoj yra.
va cia kokius is puslapio pardavineja tai nezinau, originalus ar ne, bet kur meistrams atsiustas kainininkas tai darasyta kad originalus, bet gal kaina cia keliom desimtim mazoka kaip originaliu