Su tuo perjungimu šiek tiek nervina. Dar ir šiandien darbe stalčiuje mėtosi NOKIA 3310 galinis dangtelis su keliais SIM lizdais (neprisimenu 2 ar 3). Kažkada intensyviai bandžiau naudoti. Dabar turiu Samsung D880 (dėviu OMNI Privatų ir kokią išankstinio apmokėjimo) ir didelių nusiskundimų juo neturiu. Tikrai neblogas telefonas, pakankamai spartus, baterija laiko savaitę (nedaug drožiu, pagrinde pokalbiams), kamera gana padori, adresų knygutė ir "organaizeris" geri, garso kokybė (mp3) per pridedamas ausines nebloga, tik pačios ausinės nelabai kokios - nepatogios jos man, užknisa tas vienas trumpesnis laidas, ir ausys mano ne tos "išmieros". O "perehodo" nusipirkti neprisiruošiu. Be to D880 man kaip antrasis/trečiasis telefonas. Pagrindiniu pasikeisdami tarnauja NOKIA 6233 ir 3120C - per jas ir garsą - mp3 bei audio knygas klausau, pafotografuoju nereikšmingus dalykėlius. Tuo tarpu bandytas/dėvėtas Samsung D780 mane ne tas žodis kaip nuvylė - papiktino - malka rankoje kažkokia, nepatogus jis man (atsiprašau šio modelio turėtojus ir mylėtojus). Na o Samsung D980 modeliuko nebandžiau kažkodėl.