Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Ar veiks man du HDD? :)

<< < (2/3) > >>

andrew8:
Mano nuomone sutapo su jusu :) o nezinot kaip patikrinti kai perki ar nesugadintas ir pan nesimato ten kaip nors isoriskai? :)

Wyshniukas:

--- Citata iš: andrew8  Balandžio 02, 2009, 21:43 ---Mano nuomone sutapo su jusu :) o nezinot kaip patikrinti kai perki ar nesugadintas ir pan nesimato ten kaip nors isoriskai? :)

--- Baigti citatą ---

Jeigu išparduotuvės, tai nesuk galvos. Jei iš antrų rankų, įsitikink kad yra garantinis dar HDD likęs ir čekis kad būtų. Išoriškai tu nieko nepasakysi, nebent įlenkimas koks didesnis kurio neturėtų būti. Prijungęs tik suprasi ar HDD paveiktas, nes ji gali traškėti, barškėti ir panašiai. Aš asmeniškai nuo bad sectorių visada praskanuoju nusipirkus naudotą. Būna kad užtrunka ilgiau, bet ramus tada būnu. Jei iš antrų rankų, gali paprašyt modelio numerio ir serijos numerio, kad galėtum internete pasitikrint garantinį.

andrew8:
Kaip tu skanuoji? Pirkciau second hand. Na jis sako, kad HDD buvo kompo komplektacijoje ir jokios garantijos atskirai jam nedave.Man jis duotu tik laidus ir harda :) pavojinga pirkti taip manau. Ir ar verta Samsung virsuje tikslus modelis harda pirkti uz 80Lt :)?

1525:

--- Citata iš: andrew8  Balandžio 02, 2009, 21:56 ---Kaip tu skanuoji? Pirkciau second hand. Na jis sako, kad HDD buvo kompo komplektacijoje ir jokios garantijos atskirai jam nedave.Man jis duotu tik laidus ir harda :) pavojinga pirkti taip manau. Ir ar verta Samsung virsuje tikslus modelis harda pirkti uz 80Lt :)?

--- Baigti citatą ---

tik samsungo nepikr, nete pasidomejau jie paciu blogiausiu virsunej, be garantijso tikrai neimk.. ;) as turiu samsunga 320 ir vargstu su tais badais ;)

andrew8:
O kur tada ieskoti, kad butu nebrangus ir geras? Gal zinot kokiu saitu? :) Koks tavo manymu yra geras? Seagate ar is W kazkoks nepamenu pavadinimo ? :) Siaip gal ir geriau butu jeigu du seagate pwz stovetu :)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją