Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Ar veiks man du HDD? :)

<< < (3/3)

winci:
Aš naudojuosi tik Samsungo hardais ir jokių didelių problemų - dabar kompe veikia 3 vienetai -  160 GB (operacinei, dokumentams) , 320 GB (torentams laikinai, muzikai, foto) ir 1 TB (filmams, serialams) samsungai. Tiesa per 4 metų laikotarpį vieną Samsungą pribaigiau (daviau kompui žuvį  ir pradėjo barškėti viena galvutė, atsirado apie 100 MB bad sektorius, tai nunešiau į garantinį ir pakeitė - vis tik 3 metai garantija, nesiginčijo ir neklausinėjo). Dar mėtosi po namus senukas kompas namuose, kuriam gal 7 metai ir jame du hardai po 20 (irgi Samsung'ai). O 1 TB samsungą praeitą savaitę nupirkau už 321 litą. Jis naujas su 3 metų garantija. Jokio piktumo ant Samsungo neturiu. Tuo tarpu ant giriamų barakudų seageitų ir WD piktumą turiu. Darbe jau 2 po 160 gb WD, vieną 80 seageitą nustipinau nespardydamas kompo. Ir blogiausiai, kad jie mirtinai nustipo su man labai reikalingais duomenimis.

1525:
Na nezinau kiek as domejaus anglu puslpiuose tia su samsungais vienos bedos, tie badai apstoviai puola maxor ir samsgunai keik ziurejau prasciausios firmos, WD IMB ir Seagate kiek rase aptikimiausios ;) jei perki tai pik tik su garantija ;) badai atsirandimo priezastys kiek aiskinausi yra kelios, nuo msugio, sukratimo arba pshycical.. ;)

andrew8:
Tai gal dar kas gali patarti koki pirkti? :) reikia, kad butu geras nebrangus ir daug vietos minimum 320Gb.O man veiktu 1Tb ane? :) Na siaip ir man vienas hardas parejo Samsung na dabartiniam kompe stovejo ir parejo, tai garantiniam i toki pati Seagate pakeite. Net nezinau ka dabar daryti  ??? :eek:

1525:

--- Citata iš: andrew8  Balandžio 03, 2009, 12:42 ---Tai gal dar kas gali patarti koki pirkti? :) reikia, kad butu geras nebrangus ir daug vietos minimum 320Gb.O man veiktu 1Tb ane? :) Na siaip ir man vienas hardas parejo Samsung na dabartiniam kompe stovejo ir parejo, tai garantiniam i toki pati Seagate pakeite. Net nezinau ka dabar daryti  ??? :eek:

--- Baigti citatą ---

Na as tikrai nepirkciua kad ir su garantija nei Samsung nei Maxor.. poto uzlus prarasi duomenis nesi i garnatija ir zaisi ;) geriau jau pora laitu daugaiu numesk ir WD ar Seagate pasiimk ir bus rami galva ;) Veiktu 1TB, bet jei perki harda is antru ranku pirk su garantija ;) bet as labiau aptarciau pasiziuret i nauja su garantija akd rami galva butu ;)

andrew8:
BEt man reikia daug vietos 1Tb butu puiku  ;D bet gaila man 350Lt kazkaip ant hardo :( visvien dar ramu reikia arba naujo pc  vat dabar ir nezinau ka daryti. O anglijoje-londone ne pigesni pc mobai ir pan? :) kiek zinau siuo momentu ten kainos yra nukrite ar ne? :)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją