Zodziu tas kas labiau nesupranta fw perasymo tada jum nesvarbu ,tik papostint ta pati megstat kad skaityk tutorial kuriuose puse nuorodu neveikia ,ir visi skirtingai raso nors tema ta pati..
Jeigu nepatinka forumas, prašom tada išsiregistruoti ir susirasti kitą forumą, kuriame taip pat bus elgiamasi su tavim. Tokia jau forumų dalia, naujokams rodyt pirštu kad išmoktų, nes visi taip išmoko. Aš pats didesnę laiko dalį prasėdėjau skaitydamas forumus non-stop ir eksperimentuodamas pagal instrukcijas. Taip kad susitaikyk arba palik forumą, nes niekas per prievartą tavęs čia nelaiko. Kas dėl Skype, po Skype vartotojo suteikimo, prasideda non-stop klausimai kaip tą, kaip aną, kaip trečia. Taip, yra forumiečių kurie padeda per minėtą programą, bet reikia turėt omeny, kad čia kontingentas yra skirtingas ir ne visi sėdi 24/7 prie klaviatūros ir laukia kol kas paprašys pagalbos. Kiekvienas turim savo gyvenimus.
Ziurejau bet as nzn pavadinimu kokiu reikia kad is k750 butu parastas w800 soft ,kiek skaiciau tutorialu su xs++ tai raso viska skirtingai nesuprantu as
Tai labai įdomu tada, kaip tu skaitei tą instrukciją skaitei, jeigu net nepavadinimų nesupratai. Visur gana aiškiai, bent jau mano aprašymuose, parašyta kad reikia MAIN, FS ir Customize failus nurodyt programose. Jeigu pirmą kartą nesupratai, skaitai dar penkis kartus, kol jau pradedi suprasti arba tiesiog skaityk po punktą ir daryk iš karto programoje. Nelauk kol tau kas ant lėkštutės viską padės.
Skaitai dar kartą
http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,6368.0.html instrukciją.
Minėjai, kad CID39, bet tikriausiai turėjai omeny CID36, todėl siunties šiuos failus (MAIN ir FS yra viduje):
W800_R1BD001_EMEA1_RED36.rarTau Customize nereikia, nes XS++ programoje yra integruota, todėl kai paspaudi "Customize", pasirenki W800 ir EMEA_1 paketą, kuriame bus lietuvių kalba.
Prieš perrašant FW (firmware, programinė įranga), pasidaryk GDFS kopiją (aprašyta instrukcijoje) ir failų kopiją kurių tau vėliau gali reikti (numeriai, sms ir t.t.) su MyPhoneExplorer programa.
P.S. ipix.lt pašalino daugumą screenshot'ų darytų aprašymuose, aš kopijų nežinau ar turiu, todėl reiškia, kad viską reikia naujai perdaryti, o tam reikia išskirti laiko...taip kad skaityk.