Na tai va, susidūriau su tokiu labai erzinančiu dalyku. pas mane lėtas kompiuteris, tad papildomi procesai man nereikalingi. Ir štai kartais man įjungiant kompiuterį, su juo įsijungia ir sisteminiai procesai, tokie kaip wuauclt.exe, svchost.exe, msiexec.exe. Ir jie vienas po kito kokį pusvalandį man ryja nuo 50 - 120 mb operatyviosios atminties. Kadangi mano kompiuteris teturi 384 mb ram, o ramioj būsenoj naudojimui galimi tik apie 200 mb, tai tie procesai man gadina visą reikalą. Neįmanoma dirbt kompiuteriu. Visa tai atsirado kartu su Service pack 3 (pas mane XP home edition jei ką). Girdėjau, kad šie procesai tikrina visus kompo įrenginius. Tačiau anksčiau taip nebūdavo. Praskenavau su NOD32, nieko nerado. Defragmentuoju, valau nuo šiukšlių kompą reguliariai. Kas čia galėtų būt? kaip padaryt, kad jie nerytų tiek ramų? nes man rašant kompas įjunktas jau 45 minutes, ir vis jame tarakonų susirinkimas, visas barška...
Ir dabar iššoko iš niekur lentelė dėl automatinių atnaujinimų prašo restart now arba later. Kas čia per šposai? niekada taip nedarydavo. Anksčiau pats tyliai parsiųsdavo, ir suinstaliuodavo kompui išsijungus.
P.S. tie procesai ne kas kart įjungus kompą tiek ramų ryja, tik kartais.
P.S.2(ne playstation). Pas mane laptopas, jeigu tai turi įtakos visam šitam reikalui.