Naujienos    »    Apžvalgos    »    Siemens C75
review_siemens_c75.jpg
c75.JPG
c75-antstalo.jpg
c75-bwismatavimai.JPG
c75-fwaw.JPG
73127d6d99.jpg
0507040037m.jpg

Siemens C75 Siųsti el.paštu

Vieni laukiamiausių 2005-ųjų metų gaminių buvo Siemens kompanijos x75 telefonų serija. Žinant x65 serijos sėkmę, visi nekantriai laukė naujųjų modelių, deja metų pradžioje kompanija Siemens buvo parduota, tačiau šią seriją, kuri gali tapti paskutinė rimta telefonų serija skirta Europos rinkai, kompanija išleido. Žinoma, daugelyje vietų yra kartojami x65 serijos telefonai, jų privalumai, deja kartais ir trūkumai. Siemens C75 yra būtent toks - nesitaikantis į laurus, tačiau tikrai ne bevertis modelis.

Siemens C75 skirtas pakeisti C65 modelį rinkoje. Kaip žinome pastarasis nebuvo labai aukšto lygiu ir aplamai C klasė yra gana liūdnai pagarsėjusi, pakanka prisiminti C60 ar C65. Taigi ko galima tikėtis iš C75?

Šį sykį telefono išore tikrai žymiai pasikeitė. Turbūt sutiksite, kad šis modelis kažkuo primena Sony Ericsson telefonus. Aparato priekyje yra 16 mygtuku ir keturių krypčių valdiklis. Pastaruoju metu toks dizainas jau tampa įprastu. Daugiau ant korpuso mygtuku nėra, o kitoje pusėje yra foto kamera ir papildomos antenos jungtis. Telefono korpusui priekaištų neturiu beveik jokių, gal nebent užkliuvo tai, kad viršutiniai mygtukai per maži ir per arti vienas kito, tačiau tai tikrai netrukdo. Pats korpusas nors ir pagamintas ne iš aukščiausios kokybės medžiagų, tačiau tikrai maloniai ,,guli´ rankoje ir nepatogumu nesukelia. Taip pat galima pagirti telefono dydį (103x44x17 mm) o tai sutikite tikrai nėra daug, nors kaip telefonas nepasižymintis visomis šiuolaikinėmis funkcijomis C75 galėtų būti ir mažesnis. Klaviatūra jokiu problemų nesukelia, mygtukai yra dideli, vidutinio kietumo, juos rasti lengva net tamsoje ir visad būna aišku kur koks mygtukas yra.

Žinant, kad telefonas priskiriamas "žemosios" klasės gaminių kategorijai, tai jo ekranas palieka tikrai nebloga įspūdį. 132 x 176 vaizdo elementų, 65,536 spalvų ekrane atvaizduojama iki 8-nių teksto eilučių. Ekranas yra toks pat kaip ir CX65/CX70 modeliuose, tačiau juose jis yra fiziškai didesnis. Nors ekranas tikrai nėra stebuklingas, tačiau tokios klasės telefonui jis puikiai tinka.

Pats telefono meniu yra truputi perdirbta, tačiau kardinaliai nepakeista Siemens CX70 modelio kopija. Aparatas pasižymi tokiomis funkcijos kaip žadintuvas, priminimai, skaičiuotuvas, valiuotos keitiklis, chronometras, T9 teksto įvesties žodynas ir panašiomis be kuriu jau turbūt nebeįsivaizduojame nei vieno naujo telefono. Telefono fotokamera nėra kažkuo ypatinga (640x480 taškų skiriamosios gebos su filmavimo galimybe) nuotraukų kokybė nėra gera, tačiau patenkinama, kaip tokios klasės modeliui. Apibendrinant telefono funkcijas galiu paminėti, kad nepatiko tai, jog pasirinktos ekrano temos negalia prieš tai peržiūrėti, o pakeisti ekrano temą užtrunka gana ilgai, nes telefonas darbo sparta deja nepasižymi.

Daugelis kritikuodavo ankstesnius Siemens modelius dėl to, kad jie veikė lėtai, kaip jau minėjau, dėja C75 ne išimtis. Telefonas dažnai stabdo net naršant po menių, atidarinėjant žinutes ar vartant mobiliojo interneto puslapius. Matosi, kad kūrėjai patingėjo taisyti savo klaidas ir menių parkėlė net nepatobulinę. Žinoma telefonas veikia greičiau nei pirmosios CX65 versijos, tačiau vis dar ne taip greitai kaip norėtųsi.

Siemens C75 palaiko CSD (GSM duomenų perdavimą) ir GPRS (6 klasės), taip pat telefonas su kompiuteri jungiamas per IrDa jungtį (dešiniame korpuso šone) arba USB kabeliu.

Vertinant telefoną objektyviai - Siemens C75 yra geras. Žinoma nerekomenduoju šio telefono pirkti teims, ką domina funkcijų gausa. Siemens C75 yra vienas iš tų telefonų kuriuos greitai mobiliojo ryšio operatoriai dalins po 1Lt kaip priedą prie sutarties, o atsižvelgiant į tai - telefonas tikrai nėra blogas. Žinoma gal ir norėtųsi, kad būtų ištaisytos bent jau programinės įrangos klaidos, tačiau yra kaip yra. Nors ir be didelių privalumų šis telefonas puikiai įtaiko į "žemosios" klasės ribas.


SUPER!!! 2007-03-18

CIA PATS GERIAUSIAS TELEFONAS PASAULIJE.!!!!!!!!VISI PIRKIT!!!!!!JEGA KOKS GERAS.!!!!DAUG APIE JI GIRDEJAU IR DAUG LABAI DrAGU MANO TURI SAKE LABAI GERAI..!!!!PERKU AS jAU..!!!!!GERIAUSIASSSSSSSSS

Jūsų komentaras