Naujienos    »    Telefonai    »    Porsche susivienijo su Sagem išleisti P'9521 mobilųjį...
porsche_handy_P9521.jpg
img01.jpg

Porsche susivienijo su Sagem išleisti P'9521 mobilųjį telefoną Siųsti el.paštu

Porsche susivienijo su Sagem išleisti absurdiškai aukštos klausės ir realiai labiau keistai įdomų mobilųjį telefoną, pavadintą P'9521.

Telefonas pagamintas iš tvirto aliuminio naudojant neorganinį stiklą, tai turi tikrai gražių nenuginčijamų prisilietimų. Ekranas gali suktis aplink 180 laipsnių, o esant 3.2M pikselių kamerai su autofokusu ir dviem LED tipo blykstė, tikras malonumas. Taip pat yra piršto atpažinimo skaitytuvas skirtas užrakinti savo telefoną ir apsaugoti jį nuo girtų draugų kurie norėtų pakeisti kalbos nustatymus, sakykim į senovės graikų. Taip pat jis gali būti naudojamas kaip greitieji klavišai, kiekvienas pirštas reikštų skirtingą numerį, bet gal kiek būtų sunku prisimint kuris/-i draugas/-ė kuriam pirštui priskirtas/-ta.

Kaip ir visuose dabar modeliuose, telefonas turi MP3 grotuvą su trim integruotais garsiakalbiais palaikyti 2.1 stereo garsui, EDGE interneto naudojui, maždaug 5.6cm dydžio ir 262000 atspalvių ekraną, Bluetooth ir 1GB miniSD kortelei vietą. Ne pats funkcinaliausias telefonas, bet jis absoliučiai verčiantis iš koto su trupučiu keistumu ir limituota išvaizda. Telefono numanoma kaina 4145 litų, šios dienos kursu, o pasirodymas numanomas ankstyvų rugsėjį. Ar pasieks Lietuvos rinką, nežinoma.


Burning Man 2007-06-12

kaina nezmoniska toorboot bus :D

Jūsų komentaras