Naujienos    »    Operatoriai    »    „Bitė“ pelnė geriausio Latvijos bendrovių partnerio...
bite_logo.gif

„Bitė“ pelnė geriausio Latvijos bendrovių partnerio apdovanojimą Siųsti el.paštu

Telekomunikacijų bendrovė „Bitė“ buvo pripažinta geriausia su Latvijos įmonėmis bendradarbiaujančia bendrove Lietuvoje. Specialų „Nameja“ apdovanojimą „Geriausia Lietuvos įmonė – bendradarbiavimo partneris“ įsteigė Latvijos prekybos rūmai Lietuvoje kartu su Latvijos investicijų ir plėtros agentūra, Latvijos užsienio reikalų ministerija ir Latvijos ambasada Lietuvoje.

„Tikimės, kad šis apdovanojimas ir toliau stiprins tolesnį dviejų valstybių bendradarbiavimą, juo labiau, kad Lietuva šiuo metu yra didžiausias Latvijos prekybos parneris“, – sakė Latvijos ambasadorius Lietuvoje Hardijs Baumanis.

„Džiaugiamės, kad Latvijos bendrovės įvertino „Bitę“ kaip geriausią savo verslo partnerį“, – teigė „Bitės“ grupės generalinis direktorius Kenneth Campbell. Pasak jo, „Bitė“ džiaugiasi galėdama pasiūlyti verslo sprendimus Latvijos bendrovėms, vykdančioms savo veiklą Lietuvoje. „Kartu dėkojame savo partneriams iš Latvijos, kurie nominavo bendrovę šiems apdovanojimams“,– sakė K. Campbell.

„Nameja“ apdovanojimų tikslas – įvardinti sėkmingiausius ir aktyviausius Latvijos verslininkus bei bendroves, dirbančias Lietuvoje. „Bitei“ buvo skirtas specialus apdovanojimas už bendradarbiavimą su Latvijos bendrovėmis. Kitoms kompanijoms suteikti apdovanojimai – už sparčiausią plėtrą, už didžiausias investicijas, už investicijas į žinių ekonomiką: mokslą ir kvalifikacijos kėlimą, geriausio darbdavio, už investicijas į Lietuvos regionų plėtrą ir už žinomiausią latvišką prekės ženklą Lietuvoje.

Tai – jau nebe pirmas kartas, kuomet „Bitės“ grupės bendrovei skirtas svarus apdovanojimas. 2006 metais „BITE Latvija“ pelnė apdovanojimą „Merkurijus 2005” ir buvo išrinkta „Metų kompanija“, taip pat laimėjo „Metų naujienos“ prizą.


Komentarų nėra

Jūsų komentaras