Naujienos    »    Telefonai    »    Motorola leidžia muzikai groti naujuoju ROKR
z6_dynl_low.jpg
z6_front_low.jpg
z6_b3_low.jpg
z6_back_low.jpg
z6_backo_low.jpg
z6_sidelo_low.jpg

Motorola leidžia muzikai groti naujuoju ROKR Siųsti el.paštu

Motorola užvakar pristatė naująjį muzikai skirtą ROKR ragelį, ROKR Z6, kuris parduotuvėse tuei pasirodyti šį mėnesį. negana to, kad kompanija suteikia geriausius muzikos pojūčius mobiliųjų vartotojams, ji taip pat pristatė unikalų susitarimą su Napster.

Stilius ir medžiaga
Motorola ROKR įrenginiai sujungia Motorolos portretinį stilių su pilnomis MP3 grotuvo galimybėmis bei aukštos kokybės operacine sistema. ROKR Z6 viduje glūdi Linux/Java muzikinis telefonas su Windows Media technologijomis, įtraukiant ir Windows Media Audio (WMA) Windows Media DRM 10 bei “media transfer protocol” (MTP). ROKR Z6 leidžia akimirksniu prisijungti prie bet kurio kompiuterio, kuriame įdiegtas Windows Media Player 10 arba 11.

Muzikinis šedevras
ROKR Z6 muzikinis ragelis pateikia pagrindinius elementus, kurių vartotojai dažniausiai ieško muzikiniuose telefonuose, įskaitant:

  • Atsidavimas muzikai - lengvas perėjimas nuo telefono prie muzikos ir atgal, ROKR Z6 suteikia vieno mygtuko paspaudimu priėjimą prie jūsų grojaraščių bei sustabdo grojamą įrašą kai skambinama.
  • Greita sinchronizacija - jungtitės per greitaeigį USB 2.0 ir įsikelkite dainą per 2-3 sekundes: tai 500 dainų per 15 minučių. Sinchronizuokite įsigytą muziką iš daugiau nei 200 parduotuvių, įskaitant Napster.
  • Rokas su Windows - Z6 lengvai randa ir tvarko dainas su Windows Media Player jūsų kompiuteryje, kuris palaiko grojaraščius, albumų viršelius, paiešką pagal žanrą, atlikėją ir kt. Galėsite atsiliepti į skambučius įkėlimo metu. ROKR Z6 dirba vos išėmus iš dėžės; Windows Media Player automatiškai atpažįsta įrenginį.
  • Muzikinė atmintis - naudojant išorinės atmintinės lizdą, dėkite iki 2GB microSD korteles su muzikos kolekcija.
  • Laikas mėgautis - daugiau nei 10 valandų mėgavimosi muzika skrydžio režime baterijos laikymo trukmė nebejaudina.

Belaidis mėgavimasis muzika
ROKR Z6 taip pat palaiko stereo Bluetooth® bevielę technologiją, leidžiančia vartotojams mėgautis muzika kelyje, naudojant atitinkamas Bluetooth stereo ausines kaip ROKR S9, ROKR šeimos priedas.

Prieinamumas
ROKR Z6 Azijos rinkose pasirodys Gegužę. ROKR Z6 ir ROKR Z6m bus galima įsigyti Lotynų Amerikoje, Europoje, Šiaurės Amerikoje ir kitur Birželio pradžioje.


Komentarų nėra

Jūsų komentaras