Naujienos    »    Telefonai    »    NOKIA pristato mobiliuosius telefonus, skirtus dalintis visai...
01_n1200_lowres.jpg
02_n1200_lowres.jpg
01_n1208_lowres.jpg
02_n1208_lowres.jpg

NOKIA pristato mobiliuosius telefonus, skirtus dalintis visai šeimai ar net gyvenvietei Siųsti el.paštu

Viso pasaulio augančiose rinkose mobiliaisiais telefonais dažnai dalinasi visa šeima, o kartais ir visa gyvenvietė. Didžioji dauguma tokių vartotojų mobilųjį telefoną įsigyja pirmą kartą, o kad atitiktų jų poreikius, bendrovė NOKIA pristatė du naujus unikalius NOKIA 1200 ir NOKIA 1208 telefonus, kuriais ypač patogu dalintis. Abiejuose šiuose mobiliuosiuose telefonuose yra naujovių – pokalbių trukmės matavimas bei daug adresinių, tad dabar dalintis mobiliuoju telefonu bus paprasčiau ir efektyviau.

Kad būtų patogiau tvarkyti pokalbių įkainius, vartotojai ir gyvenvietės telefono savininkai naudodamiesi pokalbių trukmės matavimo savybe gali iš anksto pasirinkti individualių skambučių laiko arba kainos limitą. Kai pasiekiamas limitas, pokalbis baigiamas automatiškai.

Patogiame modelyje su daug adresinių vartotojai gali susikurti unikalias asmenines adresines ir išsaugoti kontaktus. NOKIA 1200 ir NOKIA 1208 telefonuose yra penkios galimos adresinės, tad visa šeima gali dalintis vienu mobiliuoju telefonu, o kiekvienas šeimos narys turėti po asmeninę adresinę.

„Dalindamiesi mobiliuoju telefonu daugelis pradedančiųjų vartotojų gali tiesiogiai mėgautis mobilumo nauda – patirtimi, kuri kitomis sąlygomis būtų neįmanoma, – sako Soren Petersen, NOKIA kompanijos mobiliųjų telefonų padalinio vyresnysis viceprezidentas. – Bendrovė NOKIA vėl atkreipia dėmesį į pradedančiųjų vartotojų poreikius bei troškimus ir įdiegia visiškai naujas savybes į NOKIA 1200 ir NOKIA 1208 telefonus. Taip telefonai tampa labiau prieinami didesnei daliai vartotojų, o vartotojų bendruomenės auga“.

NOKIA 1200 ir NOKIA 1208 telefonuose taip pat yra ir kitų pradedantiesiems vartotojams sukurtų savybių, pavyzdžiui, vienu prisilietimu įjungiamas žibintuvėlis, vietinės kalbos, taip pat mokomasis režimas, skirtas nepatyrusiems vartotojams greitai išmokti naudotis telefonu, o vientisa klaviatūra saugo mobilųjį telefoną nuo dulkių. Visa tai gerina gyvenimo kokybę naudojantis mobiliaisiais telefonais gyvenvietėse. NOKIA 1200 telefone įmontuotas nespalvotas, o NOKIA 1208 – spalvotas VGA ekranas.

NOKIA 1200 ir NOKIA 1208 telefonai pasirodys prekyboje trečią 2007 metų ketvirtį. Numatoma, kad NOKIA 1200 telefonas be mokesčių ir subsidijų kainuos apie 35 eurus, NOKIA 1208 telefonas – 40 eurų.


Komentarų nėra

Jūsų komentaras