Naujienos    »    Paslaugos    »    „Bitės“ klientai į „Skype“ skambino daugiau kaip 42...
bite_logo.gif

„Bitės“ klientai į „Skype“ skambino daugiau kaip 42 tūkst. kartų Siųsti el.paštu

Telekomunikacijų bendrovės „Bitė Lietuva“ paslauga „Skambučiai į internetą“ sulaukė susidomėjimo. Nuo paslaugos pristatymo vasario pradžioje galimybę mobiliuoju telefonu skambinti į komunikacijos internetu programą „Skype“ išbandė per 18 tūkstančių bendrovės klientų Lietuvoje ir Latvijoje. „Skype“ vartotojams jie sėkmingai skambino daugiau kaip 42 tūkst. kartų, o iš viso kalbėjo per 253 tūkstančius minučių. Šia išskirtine naujove „Bitės“ klientai gali naudotis vieninteliai Baltijos šalyse.

„Kaip ir buvo tikėtasi, patogi ir paprasta naudotis paslauga iš karto sulaukė populiarumo – mūsų klientai įvertino galimybę bendrauti su dar didesniu šeimos bei pažįstamų žmonių ratu“, - sakė „Bitės“ grupės generalinio direktoriaus pavaduotojas verslo klientams Darius Montvila. Jo teigimu, artimiausiu metu skambučių į internetą galimybes planuojama pritaikyti ir kitoms pokalbių internetu programoms.

Lyginant su kitomis skambinimo į internetą galimybėmis „Skambučių į internetą“ paslauga yra pranašesnė tuo, kad ja naudotis gali naudotis visi „Bitės“ klientai ir LABAS vartotojai, turintys telefoną su trumpųjų žinučių (SMS) funkcija. Be to, norint susisiekti su „Skype“ vartotoju, nereikia diegtis šios programos ar kitos specialios įrangos.

Norint paskambinti prie „Skype“ prisijungusiam žmogui, pakanka išsiųsti trumpąją žinutę numeriu 1512 su tekstu „skype vartotojo vardas“ (pvz., skype tom22456). Jeigu šis žmogus tuo metu yra pasiekiamas „Skype“ programoje, sujungimas įvyksta automatiškai. Priešingu atveju „Bitės“ klientas informuojamas nemokama trumpąja žinute.

WAP funkciją turinčių mobiliųjų telefonų savininkai gali pasinaudoti galimybe skambinti į internetą ir iš „BITĖ plius“ WAP portalo. Jiems tereikia surinkti adresą wap.call.biteplius.lt ir pasirinkti norimą adresatą. „Bitė“ skambučiams į „Skype“ užtikrina geriausią kokybę nuo mobiliojo telefono iki interneto, o galutinę ryšio kokybę lemia ir „Skype“ adresato naudojamo interneto kokybė.


Komentarų nėra

Jūsų komentaras