Naujienos    »    Paslaugos    »    „Tele2“ vartotojams žymiai sumažėjo GPRS įkainiai...
tele2_logo.gif

„Tele2“ vartotojams žymiai sumažėjo GPRS įkainiai Latvijoje ir Estijoje Siųsti el.paštu

Gegužės pradžioje telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ trigubai sumažino GPRS tarptinklinio ryšio paslaugos tarifus Latvijoje ir Estijoje. Toks sprendimas priimtas atsižvelgus į „Tele2“ klientų Lietuvoje poreikius – jų sunaudojamas GPRS duomenų srautas viešint Latvijoje ir Estijoje sudaro apie 27 proc. viso užsienyje sunaudojamo GPRS duomenų srauto.

„Šiose šalyse mūsų verslo klientai itin aktyviai naudojasi GPRS tarptinklinio ryšio paslauga, todėl atsižvelgėme į jų poreikius ir ženkliai sumažinome paslaugos įkainius. Lankydamiesi Latvijoje ir Estijoje GPRS ryšio vartotojai reikiamą informaciją parsisiųs žymiai pigiau ir taip sumažins savo išlaidas“ - teigia Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

GPRS tarptinklinio ryšio paslauga suteikia galimybę naudotis mobiliuoju internetu telefone – netrukdomai naršyti po internetą ir parsisiųsti duomenis.

Nuo šiol telekomunikacijų bendrovės klientams Latvijoje ir Estijoje bus taikomas vienodas GPRS paslaugos tarifas – 6,4 Lt už parsisiųstą duomenų megabaitą. Tuo tarpu naudojantis kitų operatorių GPRS ryšiu parsisiųsti tą patį duomenų kiekį kainuoja nuo 9,22 iki 15 litų.

Šiuo metu GPRS duomenų perdavimo technologija naudojasi apie 100 tūkst. „Tele2“ klientų. Per 2006 m. jų sunaudojamas bendras GPRS duomenų srautas užsienyje išaugo pusantro karto, lyginant su 2005 m.


Komentarų nėra

Jūsų komentaras