Naujienos    »    Paslaugos    »    Mobiliųjų telefonų dekoravimas jau Lietuvoje
6pav..jpg
8pav..jpg
17pav..jpg
20pav..jpg

Mobiliųjų telefonų dekoravimas jau Lietuvoje Siųsti el.paštu

UAB „Telesala“, pirmieji Lietuvoje dekoruoja mobiliuosius telefonus „Swarovski“ kristalais.
Mobilieji telefonai jau seniai tapo labai svarbiu, būtinu mūsų gyvenime daiktu. Tačiau laikui bėgant jo išskirtinumas vis mažėjo. Todėl mobiliųjų telefonų dekoravimas "Swarovski" kristalais suteikia Jūsų daiktui ne tik prabangos bei puošnumo, bet taip pat ir individualumo.
Paslaugos ženklas „Kristel“ atvers duris mėgstantiems kokybę bei grožį.


UAB Telesala pateikė naują paslaugą „Kristel“ vardu, t.y. galimybė dekoruoti savo daiktus ‚Swarovski“ kristalais. Ši įmonė sukurs mobiliajam telefonui visiškai unikalų dizainą, kurį įgyvendins padengiant „Swarovski“ kristalais. Taip klientui sukursime galimybę ne tik turėti nuostabų, žėrintį telefoną, bet ir padėsime išsiskirti, paryškinti savo individualumą.

Kodėl „Swarovski“ kristalai? Nes jie visame pasaulyje įvertinti ir pripažinti, kaip lygių neturintys kristalai, savo skaidrumu bei kokybe. Juos pripažinę ir naudoja daugelis garsiausių pasaulio dizainerių (Chanel, Christian Dior, Versace), daugelis garsiausių pasaulio pop žvaigždžių, jiems sukurti sceniniai kostiumai su „Swarovski“ kristalais (Tina Turner, Kylie Minogue, Paris Hilton, Christina Aguilera ir kt.). Mados bei grožio kultūroje šis vardas turi gilias tradicijas.

UAB „Telesala“ pristato dekoruojamų daiktų spektrą t.y. mobilieji telefonai, I-pod, nešiojami kompiuteriai įvairūs aksesuarai, taurės, paveikslų rėmai, veidrodžiai, kiti metaliniai, odiniai bei medžiaginiai paviršiai.

Tiek ir Amerikoje, tiek ir Rusijoje ar Europoje dekoruoti mobilieji telefonai nėra naujiena. Pasaulinės rinkos pavyzdžiai verčia mus apgalvoti verslo kryptingumą bei tai pateikti ir Lietuvos gyventojams.


Komentarų nėra

Jūsų komentaras