Naujienos    »    Telefonai    »    Gamtos sukurtas, NOKIA patobulintas: NOKIA 8800 SIROCCO GOLD...
8800 SIROCCO GOLD 01.jpg
8800 SIROCCO GOLD 02.jpg
8800 SIROCCO GOLD 03.jpg

Gamtos sukurtas, NOKIA patobulintas: NOKIA 8800 SIROCCO GOLD telefonas Siųsti el.paštu

NOKIA pristatė gamtos ir jos vieno nuostabiausių elementų, aukso, įkvėptą NOKIA 8800 SIROCCO GOLD telefoną – ryškią ir prestižinę naujo stiliaus išraišką. Nepriekaištingai sukurtame NOKIA 8800 SIROCCO GOLD telefone, dengtame 18 karatų auksu, dera nesenstantis dizainas ir šiuolaikinės technologijos. Šis prietaisas – išskirtinė asmeninio stiliaus ir elegancijos išraiška. NOKIA 8800 SIROCCO GOLD telefoną šiuo metu galima įsigyti kai kuriose rinkose. Numatoma jo kaina apie 1000 eurų be mokesčių ir subsidijų.

„NOKIA 8800 SIROCCO GOLD telefonas papildo NOKIA stiprias pozicijas užimančių, išskirtinių ir ypač patrauklių stiliaus aksesuarų kolekciją, – sako Heikki Norta, NOKIA kompanijos mobiliųjų telefonų padalinio vyresnysis viceprezidentas. – NOKIA 8800 SIROCCO GOLD telefonas lieka ištikimas NOKIA dizainerių ir inžinierių mantrai „forma atspindi funkcijas”. Tai tradicija, atsiradusi dešimtmečius dirbant su mobiliosiomis technologijomis.”

NOKIA 8800 SIROCCO GOLD telefone dera patrauklių ryšio prietaisų geriausios savybės ir gamtos formų įkvėptas dizainas. Šiame prietaise meistriškai pabrėžiamos mažiausios detalės ir išskirtinės medžiagos. Nuostabus meistrų darbas, puikūs balto aukso akcentai puošia 18 karatų aukso paviršių, padengtas safyro sluoksniu ir atsparus įbrėžimams ekrano stiklas užtikrina, kad NOKIA 8800 SIROCCO GOLD grožis – ne trumpalaikis.

Kiekvienas NOKIA 8800 SIROCCO GOLD telefonas yra sukurtas remiantis šimtmečiais naudojama laikrodininkų ir juvelyrų technika. Glotnus slankusis mechanizmas turi aukštos skiriamosios gebos kamerą ir intuityvius bei ergonomiškus klavišus. NOKIA 8800 SIROCCO GOLD telefono „vidinį grožį“ sudaro puikus spalvotas ekranas (iki 262 tūkst. spalvų) bei daug pranešimų funkcijų. Elegantišką NOKIA 8800 SIROCCO GOLD telefoną papildo priderintas stalinis laikiklis ir atitinkamos spalvos laisvų rankų įranga su BLUETOOTH.

Siroko vėjas, kylantis Sacharos dykumoje, tapo NOKIA 8800 SIROCCO GOLD telefono dizaino ir pavadinimo įkvėpimo šaltiniu. Stiprybės ir gamtos grožio harmoningas derinys yra pagrindinė visos NOKIA 8800 SIROCCO linijos tema.


AstonZ 2007-05-01

tomas>> o tu sita tel laikei rankose kad sakytum jog jo akumas laiko dwi paras? man atrodo kad jis skiriasi nuo paprasto 8800 sirocco

tomas 2007-04-30

verslo klase, o akumas laiko dvi dienas. nebesuprantu nokios tendenciju. kadaise turejo nokia 6 klases telefonu, kur baterija laikydavo pusantros savaites......

Jūsų komentaras