Naujienos    »    Telefonai    »    Naujas NOKIA 6120 CLASSIC telefonas
6120.jpg

Naujas NOKIA 6120 CLASSIC telefonas Siųsti el.paštu

Vis daugiau vartotojų naudoja savo mobiliuosius telefonus muzikai parsisiųsti, vaizdui transliuoti, naršyti internete ar gauti laiškus su priedais. Kompaktiškas NOKIA 6120 CLASSIC telefonas užduotis atlieka greičiau ir lengviau su HSDPA. Tai pažangi technologija leidžianti siųstis iki 10 kartų greičiau nei įprastu WCDMA ryšiu.

Kad suteiktų daugiau funkcinių galimybių užimtiems žmonėms, NOKIA 6120 telefonas turi dvi kameras: 2 megapikselių kamera su 4 kartų skaitmeniniu priartinimu, blykste ir panoraminiu režimu skirta kurti aukštos kokybės fotografijas, o telefono priekyje esanti kamera skirta pagyvinti pokalbius, naudojantis vaizdo skambučių funkcija.

NOKIA 6120 CLASSIC telefonas įvairiais būdais padeda sutaupyti laiko. Pavyzdžiui, naudodamiesi NOKIA 6120 CLASSIC telefone įdiegtais HOW-TO gidais ir SET-UP vedliu, vartotojai gali atsidaryti savo el. pašto, pranešimų programas ir interneto ryšį per ypač trumpą laiką. Duomenų perdavimo programa leidžia perkelti adresinę, kalendoriaus informaciją, nuotraukas, vaizdus ir failus iš savo ankstesnio NOKIA telefono į naująjį NOKIA 6120 CLASSIC telefoną net kai SIM kortelė yra išimta. O sinchronizuodami kalendorių, esantį asmeniniame kompiuteryje, su kalendoriumi, esančiu NOKIA 6120 CLASSIC telefone, vartotojai gali turėti savo darbo grafiką su savimi.

„Mobilieji telefonai dabar atlieka ypač didelį vaidmenį mūsų užimtuose gyvenimuose, - sako Peter Ropke, NOKIA kompanijos mobiliųjų telefonų padalinio vyresnysis viceprezidentas. – Mes pastebėjome, kad galimybė panaudoti mobilųjį telefoną kuo įvairiau leidžia lengviau suderinti darbą su pramogomis. Su HSDPA technologija, S60 operacine sistema ir daug kitų NOKIA 6120 CLASSIC telefono savybių vartotojai galės lengviau valdyti savo dienos veiklą.”

Daugelyje šalių 3G technologijos vartotojams suteikia galimybę greičiau naršyti, transliuoti, parsisiųsti muziką, naudotis el. paštu ir internetu. Nauja NOKIA HSDPA technologija leidžia lengviau pasiekti šias ir kitas programas.

NOKIA 6120 CLASSIC telefonas sukurtas S60 programinės įrangos pagrindu ir leidžia vartotojams parsisiųsti bei naudoti papildomas programas. Vartotojai gali pritaikyti telefoną sau parsisiųsdami programas, priedus, turinį ir paslaugas. S60 programinė įranga leidžia naudotis keliomis programomis tuo pačiu metu, pavyzdžiui, naršyti internete ir klausyti savo mėgstamos muzikos.

NOKIA 6120 telefonu prekiauti bus pradėta antrąjį 2007 metų ketvirtį. Numatoma jo kaina apie 260 eurų be mokesčių ir subsidijų.


Komentarų nėra

Jūsų komentaras