Naujienos    »    Apžvalgos    »    Nokia 6600
review_nokia_6600.jpg

Nokia 6600 Siųsti el.paštu

Kai tik kompanija Nokia paskelbė apie savo ateities modelį Nokia 6600, visi nekantriai pradėjo laukti šio modelio pasirodymo. šis telefonas sulaukė daug dėmesio dėl savo naujo dizaino ir galbūt magiško skaičiaus 6600. šio telefono forma labai išsiskiria iš kitų Nokia telefonų, Nokia padarė labai daug įdomių pakeitimų. šiame telefone yra labai daug funkcijų, matyt, dėl to telefonas taip greitai išpopuliarėjo.

Šiame telefone yra įmontuota VGA kamera su kuria galima fotografuoti, bei filmuoti su garsu. Fotografijos kokybė yra 640x480. Telefono matmenys yra 108.6 x 58.2 x 23.7 mm ir jis sveria 125g, nors jis palyginus sunkus tačiau paėmus į ranką, beveik nesijaučia svorio, skirtingai nei kitų mažesnių telefonų (ne smartfonu). Perkant telefoną jis yra komplektuojamas su 32mb atminties kortele, tad vietos yra gana nemažai, tačiau norint galima pasidaryti dar daugiau, parduotuvėse yra parduodama iki 1gb atminties korteles.

Nokia 6600 turi dideli 65.536 spalvų TFT ekraną.TFT ekranas yra atsparesnis saules spinduliams todėl šviečiant saulei į telefoną vaizdas būna toks pats ryškus šį skirtumą galima nesunkai pastebėti sulyginus 6600 su kitu telefonu pas kuri nėra TFT ekrano.klaviatūros apšvietimas yra mėlynos spalvos jis yra nelabai ryškus tačiau jo užtenka matyti daugelyje atveju.Telefone yra įdiegta Symbian operacinės sistemos 7.0s versija, kuri padarys telefoną, funkcijomis nedaug nusileidžia delniniam kompiuteriui.

Šiame telefone yra ličio jonų akumuliatorius. Kalbėti galėsite nuo 2 iki 4 valandų, nekalbant telefonas turėtų veikti nuo 150 iki 240 valandų. šį telefoną pilnai pakrauti prireiks maždaug 1 valandos 40 minučių. Telefonas turi bluetooth ir infrared duomenų perdavimo galimybes ir gali konkuruoti su daugeliu Smartfonu. Nokia 6600 tik pasirodęs rinkoje kainavo 1499 Lt, tačiau dabar telefono kaina nukrito ir jis kainuoja apie 1000 Lt. Plastmases iš kurių padarytas telefonas yra gana kokybiškos,bet Nokia galėjo nepagailėti pinigų dar kokybiškesnėms plastmasėms (atsižvelgiant į telefono klase).

Pagrindinis telefono minusas yra tas kad Nokia 6600 neturi FM bangų radijos. Tačiau jis turi daug kitu įdomybių ir funkcijų. Tai tikrai puikus telefonas, kuris gali konkuruoti su daugeliu kitų telefonų. Mano manymu, šis telefonas yra tikrai labai geras ir prieš perkant naują telefoną tikrai siūlau pagalvoti ir apie Nokia 6600.


Komentarų nėra

Jūsų komentaras