Naujienos    »    Įdomybės    »    UAB „Plius“ gavo prestižinį „TeliaSonera“...

UAB „Plius“ gavo prestižinį „TeliaSonera“ apdovanojimą už mobiliojo interneto turinį Siųsti el.paštu

Vilnius, sausio 30 d. UAB „Plius“ svarbiausiuose Šiaurės ir Baltijos šalių mobiliojo interneto turinio apdovanojimuose „SurfPort Awards 2006“, vykusiuose Stokholme, pelnė nugalėtojo vardą nominacijoje „Kylanti žvaigždė“. Šį apdovanojimą bendrovė gavo už populiarius tinklalapius „Autoplius.lt“ ir „Domoplius.lt“ mobiliojo interneto portale „Omni SurfPort“.

„Tapome pirmaisiais lietuviais, pelniusiais vieną iš šešių „SurfPort“ apdovanojimų. Galimybė „Omni SurfPort“ naršytojams apžiūrėti bei įsigyti nekilnojamąjį turtą ar automobilį mobiliuoju telefonu sparčiai išpopuliarėjo, tai rodo, jog paslauga yra reikalinga“,- sakė UAB „Plius“ direktorius Dainius Alkinas.

„Mobilieji tinklapiai yra kompleksiniai, prie jų kūrimo, siekiant gerų rezultatų, turi prisidėti daug įvairių ir skirtingą patirtį turinčių įmonių. „SurfPort“ apdovanojimai yra puiki galimybė išklausyti ir pasimokyti vieniems iš kitų“, - teigė Indra Asander, „TeliaSonera“ mobiliojo interneto turinio paslaugų skyriaus vedėja.

Kasmetiniai „SurfPort” apdovanojimai – svarbiausias metų renginys Šiaurės ir Baltijos šalių mobiliojo interneto turinio tiekėjams. Pretendentus į „SurfPort“ apdovanojimus šiais metais vertino komisija, sudaryta iš „TeliaSonera“, „Sony Ericsson“, „Ericsson“, Švedijos karališkojo technologijos instituto atstovų bei specialiai atrinktų turinio tinkamumą vertinusių vartotojų. Lietuvai tarp jų atstovavo šių metų tarptautinės „TeliaSonera“ jaunimo tarybos narė Gintarė Skorupskaitė bei Lietuvos jaunių krepšinio rinktinės kapitonas, „Lietuvos ryto“ žaidėjas Martynas Gecevičius.

„SurfPort Awards 2006“ metu iš viso buvo apdovanoti šeši mobiliojo interneto turinio tiekėjai. „Metų turinio tiekėjo“ apdovanojimas atiteko Suomijos kompanijai „Fonecta“, kuri siūlo mobiliosios paieškos, baltųjų ir geltonųjų puslapių, skaitmeninių žemėlapių ir orų prognozės paslaugas mobiliojo ryšio vartotojams. Norvegijos bendrovė „Opplysningen 1881“ gavo apdovanojimą už novatoriškas mobiliojo interneto idėjas, o švedų kompanija „Lunarstorm“ – už vartotojų sugeneruotas turinio paslaugas. Norvegų „NRK“ „SurfPort“ naršytojams pasiūlė apdovanojimo vertas televizijos transliacijas, o bendrovė iš Estijos „Trio“ gavo apdovanojimą už muzikos parsisiuntimo paslaugas.


Wyshniukas 2007-02-01

Kuo toliau, tuo geriau :)

Jūsų komentaras