Naujienos    »    Operatoriai    »    Ištikimiausiems „Omnitel“ vartotojams – išskirtinis...

Ištikimiausiems „Omnitel“ vartotojams – išskirtinis „Spragtukas“ Siųsti el.paštu

„Omnitel“ vartotojai, daugiau kaip aštuonerius metus besinaudojantys bendrovės paslaugomis, sausio 18 dieną gaus grandiozinę žiemos dovaną. Daugiau kaip trims su puse tūkstančio savo privačių klientų ir jų antrosioms pusėms „Omnitel“ dovanoja išskirtinį Lietuvos kūrėjų šokio, muzikos ir šviesų spektaklį „Spragtukas“.

„Senas klientas mums – vertingiausias. Dovanodami savo ištikimiausiems vartotojams šį išskirtinį spektaklį, mes suteikiame jiems dar vieną buvimo su „Omnitel” vertę“, - sakė „Omnitel“ viceprezidentas komercijai Remigijus Štaras.

„Spragtuką“ prieš Kalėdas jau matė „Omnitel“ verslo klientai. Pagal klasikinį P. Čaikovskio baletą pastatytas spektaklis yra unikalus savo mastais ir technologijomis. „Spragtuke“ dalyvauja 150 atlikėjų, naudojama 5 lygių scena bei vaizdo ekranai, kurių bendras plotas didesnis nei 100 kvadratinių metrų. „Spragtuko“ idėja suvienija simfoninį orkestrą, baletą ir operą su naujausiomis technologijomis ir šiuolaikinės muzikos elementais, spektaklyje dainuoja Joana Gedminaitė, Svaras ir kiti atlikėjai.

Pasak R.Štaro, dovanos ištikimiausiems klientams - „Omnitel“ tradicija. „Omnitel“ privatiems vartotojams jau keletą metų suteikiamos nemokamų paslaugų savaitės, kurių skaičius priklauso nuo to, kiek metų naudojamasi „Omnitel“ paslaugomis, taip pat lojalūs klientai ypatinga asmenine dovana sveikinami gimtadienio proga.

Specialus „Spragtuko“ pastatymas ištikimiausiems „Omnitel“ paslaugų vartotojams vyks sausio 18 dieną, 19 val., Vilniaus „Siemens arenoje“.


Komentarų nėra

Jūsų komentaras