Naujienos    »    Telefonai    »    Macworld metu pristatytas iPhone
gsmarena_101.jpg
gsmarena_102.jpg
gsmarena_104.jpg
gsmarena_107.jpg
gsmarena_108.jpg
gsmarena_110.jpg

Macworld metu pristatytas iPhone Siųsti el.paštu

Užvakar, Macworld 2007 Apple pristatė ilgai lauktą iPhone - plačiaekranį iPod, mobilųjį telefoną, mobiliojo interneto terminalą, skaitmeninę fotokamerą, asmeninę užrašinę. Keletas įdomesnių galimybių yra tai, kad iPhone veikia su OS X ir turi lietimui jautrų ekraną, kurį vienu metu galima liesti keletu pirštu ir visai nereikalings specialus pagaliukas.
Integruoti 4 ar 8GB vidinės atminties yra turbūt netgi daugiau nei reikia laikyti savo nuotraukoms, muzikai ir vaizdo failams savo telefone. Telefonas ganėtinai panašus į iPod ir turi 3,5" lietimui jautrų ekraną, kurio skiriamoji geba yra 320x480 taškų. Tačiau, kitaip nei iPod šis telefonas turi integruotą 2 milijonų taškų vaizdo kamerą. Telefonas netgi gali pas nustatyti ar jūs telefoną laikote pavertę šonu ar vertikaliai ir atitinkamai pakeisti ekrano vaizdą. Visos šios galimybės telpa vos 11.6mm storio telefone.

Keturdažnis GSM/EDGE mobilusis telefonas (deja, nėra 3G/HSDPA palaikymo) yra tikrai įspūdingas gudrusis telefonas, kuris tinka ne tik skambinti, tačiau ir saugoti kontaktus, užduotis, užrašus ir kitą svarbią informaciją, kurią nepastebimai galima sinchronizuoti su kompiuteriu. Jeigu jums to dar neužtenka, telefonas turi Wi-Fi (802.11b/g) ir Bluetooth 2.0 palaikymą. Keletas įdomesnių galimybių yra tai, kad telefonas automatiškai išjungia ekraną, kai jūs jį pridedate prie ausies, taip pat automatiškai reguliuojamas ekrano ryškumas.

Kita telefono stiprioji pusė yra jo daugialybės terpės galimybės. Telefonas yra orientuotas į internetą ir turi Safari interneto naršyklę su integruota Google paieška ir Google Maps programine įranga. Deja telefonas neturi GPS imtuvo. Yra palaikomi "widgets", gerai žinomi MAC OS X vartotojams.

Apple pirmiausiai iPhone telefoną pasiūlys vartotojams JAV Cingular tinkle. Deja, telefonas pasirodys tik 2007 metų birželį, kai bus patvirtintas FCC. Europoje šio telefono galima tikėtis neanksčiau 2007 metų pabaigos ir 2008 metų pradžioje jis pasirodys Azijoje. Kolkas Cingular kaina yra 499$ už 4GB modelį ir 8GB už 599$ galima įsigyti su dviejų metų sutartimi.


Amerikan guy 2007-06-29

tame esme jei parsivezt ji is kitur jis Lietuvoje neveiks. o be sutarties jo isigyti negalima. Lietuvoje turi atsidaryto firma pasirasanti sutartis ir isteigianti sios telefonus

as esu as 2007-04-12

Amerikoj iPhone yra surišti su Cingular tinklu - atskirai, kiek girdėjau nepardavinėja.

jojike 2007-01-27

Geras butu ... tiktai reiktu ilgai laukt . Bet gal išeitų vasarą , kai pasirodys Amerikoj , nusipirkti internetu

EPoX` 2007-01-20

Nu gal ir neblogas ;) bet ar bent isivaizduoji kiek jis kainuos bes sutarties?

Markas 2007-01-15

As dievinu si zaisliuka. Tikrai butinai isigysiu.

Jūsų komentaras